Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любовта се усмихва на една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:36 / 18.11.2021Коментари (0)595
©
Дневен хороскоп за 18.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Обмисляйте добре начинанията и не бързайте да пристъпвате към тяхното осъществяване. Ще осъзнаете, че неприятели се опитват с клевети да попречат на хармонията в отношенията ви на работното място, но вредят и на личните ви отношения. Прибързаността ви вреди. Изявете най-доброто от себе си. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават до края на годината. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

ТЕЛЕЦ

Проведете планираните делови разговори. Бъдете внимателни, защото неприятелите ви за пореден път искат да ви злепоставят. Бъдете откровени пред вашите колеги и споделете коварните им планове, които вредят и на общата ви работа. Приемете без да се обиждате критиката им и тяхното мнение. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете отговорни към служебните си задължения. Внимателно се вслушвайте в разговорите на колегите си, които може да ви упрекнат в нежелание да им бъдете полезни. Не допускайте емоцията да ви грабне и запрати в неочаквана и неподходяща делова среда, за да не съжалявате. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

РАК

На вашето работно място не се замесвайте в спор, който изобщо не ви засяга, но сте решили на всяка цена да кажете мнението си. Рискувате да създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Не ви препоръчвам да се подчинявате на емоцията. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си. 

ЛЪВ

Постарайте се да не допускате финансови загуби. Вашият стремеж към промяна носи негативни последици. Трудностите на работното ви място възникват по ваша вина. Бъдете предпазливи, защото съветите на ваши колеги могат да ви навредят при доверчивост от ваша страна. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

ДЕВА

За пореден път имате възможност да блеснете със знания и умения. Ще заслужите уважението на колегите си и на ръководството. Справяте се дори и с трудностите, които не са свързани с вас, за да помогнете за успеха на общата работа. Вашето мнение се оказва водещо. Планираните задачи отхвърляте с лекота. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика. 

ВЕЗНИ

Обсъдете с адвокатите си възможността да подготвите договори за съдружие с нови партньори и ги подпишете през следващата седмица. Ще спечелите нови приятели и делови партньори. Разкрийте изцяло своите възможности, като предприемете планираните промени в професионалните си планове. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Въпреки, че сте склонни да се доверите на ваши приятели и делови партньори, днес не бива да приемате техните съвети как да разрешите финансови проблеми. Тези от вас, които управляват собствен бизнес, трябва да са особено предпазливи. При делови разговори ще усетите напрежение, което не е във ваша полза. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени. 

СТРЕЛЕЦ

Не се поддавайте на изкушението да подготвите инвестиция в проект на вашите колеги, защото ще си създадете сериозни финансови затруднения. Ако имате уговорено гостуване и се налага да отделите време и за служебните си задължения, предупредете, за да не си създадете проблеми. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Очаквайте успехи, ако овладеете емоцията и не реагирате прибързано на критиката, която е градивна. Не приемайте необмислено примамливи делови предложения, за да не загубите и личните си спестявания. Вашите близки имат свои планове за деня. Приемете ги, въпреки че се различават от вашите. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

ВОДОЛЕЙ

Ако се готвите да осъществите делово пътуване, бъдете предпазливи в този ден, защото сте разсеяни, а мислите ви са заети с различни предстоящи задачи. Внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете задачите си така, че да не ви натоварват. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

РИБИ

Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате. Очаквайте приходи. В деловите си отношения сте убедителни и печелите доверието на околните. Възобновете внимателно и без настойчивост прекъснатите отношения с хора, които могат да ви бъдат полезни. Внимателните и разумни действия ще ви помогнат да избегнете сериозните грешки. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: