Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Люси Дяковска получи огромно признание в Германия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:41 / 11.10.2021Коментари (0)261
©
Българската певица Люси Дяковска бе отличена с почетен приз от Асоциацията на поп културата в Германия. Това съобщи огненото момиче от Плевен, като публикува снимки от церемонията по награждаването в социалните мрежи. Отличието си Дяковска не печели сама, а заедно с колежките си от No Angels.

"Преживяхме нещо уникално и със сигурност ще ми трябва време докато го осмисля. Това наше пътуване е пълно с радост, знание, конфликт, любов, отговорност, приятелство, решителност, наслада, тъга, успех и разбира се музика! Музиката, която съпътства хората толкова време и ни дава по-добър живот. Моята благодарност да бъда сред тези дами е безгранична, както е и любовта ми към тях“, не пести емоциите си българката.

Почетната награда на No Angels се дава за цялостен принос към популярната култура в Германия. "Това отличие е и за вас“ – с тези думи певиците се обърнаха и към феновете си в социалните мрежи.

Припомняме, че за 20-ата годишнина на момичешката банда, Люси Дяковска се събра отново със Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс. В началото на годината четирите представиха нова версия на една от най-големите си класики - Daylight In Your Eyes, пише HotNews. След бурния отзвук от страна на феновете, дамите решиха да обединят усилия за нещо по-голямо – цял албум и юбилеен концерт.

Тавата "20“ се появи през лятото. В нея Дяковска и останалите момичета са записали някои от най-популярните си парчета като When The Angles Sing, We Keep The Spirit Alive, There Must Be An Angel и Rivers Of Joy в различен, модерен аранжимент. Създали са и изцяло нови четири песни.

Дяковска и компания ще представят албума на концерт в Берлин на 18 юни 2022 г. Билетите за събитието са в продажба, като само за ден бяха закупени 3700.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: