Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мафиотска сватба затвори цял град
Автор: Екип Ruse24.bg 12:11 / 21.09.2016Коментари (1)609
©
Известните само на близки и роднини младоженци Нино и Аурора завчера пристигнаха като холивудски звезди за венчавката си в църквата на намиращото се в южната италианска област Калабрия градче Никотера, пише в. "Монитор". Те кацнаха на централния площад с отрупан с цветя вертолет, като за събитието полицията бе отцепила за дълго движението на моторни превозни средства из целия район. После издокарани в скъпи тоалети двамата млади тръгнаха към храма през шпалир от ликуващи мажоретки, събралото се множество им скандираше "Да живей!", а атмосферата нажежаваше с буйни калабрийски ритми градската музика.

И всички участници в пищната сватба бяха доволни и щастливи, до момента в който прокуратурата в близкия град Вибо Валенсия взе да рови в организацията на оперетно-екстравагантния купон. Защото се оказа, че нито някой е давал официално разрешение за него, нито пък някой е упълномощавал вертолета да лети над населено място и да виси опасно над главите на стотици хора. С други думи заради сватбата на Нино и Аурора са били нарушени нормативи и закони - нещо, което не биха си позволили Леонардо ди Каприо, Ким Кардашян и всички онези свръхбогати знаменитости, пълнещи всеки ден страниците на жълтите издания. За пореден път обаче се оказа, че в Калабрия подобно нещо може да се случи, стига да имаш за роднина бос на някой клан на местната мафия - "ла ндрангета", която според медиите на Ботуша си е направо държава в държавата. Точно такъв тартор на организираната престъпност се оказа чичото на Нино - дон Манкузо, който спретнал веселбата благодарение на своите хора на заплата в полицията и общината. И сега според прокуратурата ще загазят доста техни служители, тъй като ченгетата са охранявали сватбарите без това да им е заповядано, а общинарите са очертали маршрута на младоженците с обичайните ленти, ама без кмета да им го е разпореждал. Като според магистратите всички "следи" на престъплението водят именно към мощния дон Манкузо, който коли и беси в Никотера. Засега обаче е наказан с отнемане на лиценза само пилотът на вертолета, тъй като бил летял без предварително изготвен и одобрен от съответните власти план.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Чудо голямо,спретнали една сватба и какво толкоз,да дойдат тук в България и да почерпят от нашия опит,тяхната ндрангета ще се чувства като малка посестрима пред нашите гаулайтери които се взимат много на сериозно.!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: