Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Малък Тошко най-после показа 15-годишната си дъщеря
Автор: Екип Ruse24.bg 12:45 / 27.05.2022Коментари (0)420
©
Катерина – най-малката внучка на Людмила Живкова, се е превърнала в същинска красавица. Баща ѝ Тодор Славков реши да покаже девойката публично по повод 51-вия си рожден ден, който отпразнува в компанията на своята вече пораснала щерка преди дни.

15-годишната Катя е наследила доста от чертите на своята покойна баба Людмила, категорични са приятелите на Малък Тошко. Гимназистката, която учи в престижния Италиански лицей в Горна баня, има същите дълги и черни коси и изразителни очи като дъщерята на Тодор Живков. Катерина не е имала шанса да познава лично своята баба, защото тя умира, когато синът ѝ Тодор е все още дете.

Въпреки това момичето с удоволствие слушало разказите на семейството и роднини за нея и попивала всеки детайл от интересното ѝ и донякъде мистериозно битие. Още като по-малка Катя усетила специалната си връзка с нея и поискала да има снимка на Людмила в своята стая. "Баба е велика жена и за мен това е страхотен комплимент“, казва девойката по повод сравненията с Людмила Живкова.

Дъщерята на Тодор Славков често прекарва време с баща си, макар с майка ѝ отдавна да са разделени. Катерина е плод на любовта на Малък Тошко с вдовицата на покойния Бай Миле – Силвия Панагонова. Красивата блондинка, която е бивша манекенка, направи и невъзможното, за да обуздае буйния и бохемски нрав на Славков-младши, но безуспешно, защото кръвта вода не става.

В началото на връзката им за кратко Тодор се бе отказал от пороците и шумните компании, отдавайки се на семеен уют със Силвия, но веднага след появата на щерка им отново се завърнал към старите навици. Това накарало жена му да го напусне с бебе на ръце. През последните 15 години, в които двамата са родители на обща дъщеря, Тодор и Силвия ту се събират, ту се разделят.

Междувременно внукът на Бай Тошо неведнъж бе хващан в крачка с други красавици, с които имаше мимолетни авантюри. Въпреки това с майката на щерка му са запазили добрия тон и цивилизованите отношения. Катерина живее основно при нея, но прекарва и достатъчно време с баща си, с когото имали традиция да ходят на по няколко почивки годишно заедно.

Всяко лято те отмарят с неговата приятелска компания в Лозенец, а през зимата карат ски в Боровец. Засега Катерина, която след 3 години ще бъде абитуриентка, планирала да се занимава с мода, досущ като леля си Жени Живкова. Тя смятала да учи дизайн в чужбина, а образованието ѝ щяло да бъде подсигурено от баща ѝ, независимо колко скъпо ще струва то, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: