Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Материални успехи за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:43 / 03.03.2020Коментари (0)638
©
Дневен хороскоп за днес, 3 март 2020 г., от Светлана Тилкова - Алена:

ОВЕН


Сутринта в този празничен ден проведете планираните срещи, които са от значение за проектите ви до края на месеца, особено след като за вашите задгранични партньори денят е работен. Наложете си спокойствие, за да избегнете проблемите с вашите началници. Не доказвайте правотата си с агресия, защото никой няма да ви изслуша. Най-много да си навредите в отношенията с вашите колеги. През деня се налага да работите до обед, но вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

От сутринта, въпреки че деня е празничен, ако сте на работа обсъдете с вашите колеги плановете си до края на месеца, за да не страдате от липса на време, а се заемете с новите си задачи около обед, защото разговорите са важни и сте длъжни да им дадете предимство. Небивал успех ще пожънат творците. Не се колебайте и изявете интелекта си, ако се налага да говорите пред хора, които виждате за първи път. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

БЛИЗНАЦИ

Материални ви успехи са гарантирани, ако завършите до края на деня започнатите задачи. Забравете за намерението си да давате дори кратка заявка да сменяте работата си и да давате гласност на все още неясното си решение в този празничен ден, само защото някой ви е засегнал и искате да избягате. Осъзнавайки се след броени часове няма да си простите тази грешка. Радвате на споделени чувства, мили жени, а само от вас зависи да ги съхраните. Ако имате до себе си интимни партньори, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви съветвам да се отдавате на интимни мигове.

РАК

Начинанията си ще завършите с успех, ако нямате други планове, но каквито и да са, късмета може да ви споходи. Запознанствата и деловите срещи са успешни, въпреки че деня е празничен. Бъдете внимателни в личните отношения, защото може да се превърнат в причина за депресия. Не спорете без причина с колегите си, само заради желанието ви да се намесвате в разправия, която не ви засяга. Пътуванията са успешни. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ ревността си, целящ само да ви ядоса, за да си кажете това, което очаква, въпреки че повод за съмнение няма. Вечерта се отдайте на желан и от двама ви незабравим секс.

ЛЪВ

Налага се да отстоявате авторитета си в този празничен ден. Сторете го без колебание, за да успеете спокойни и заредени със сили и добро самочувствие да поднесете новите си идеи и да убедите вашите колеги да ви подкрепят. Денят ще ви дари с невероятни изживявания и приятни емоции. Активността на работното място ви обещава отлични приходи и признание. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

ДЕВА

Днес ви се иска да празнично да пътувате, но е добре да сте наясно, че имате възможност да се справите с рутинните си задължения. Не правете опити да търсите ново поприще за професионална изява. Внимавайте със запознанствата. Отложете деловите срещи и разговори с непознати посетители, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Въпреки препятствията на пътя ви, породени от грешки на ваши колеги и близки, сте уверени в силите си и ще се справите блестящо със служебните си задължения. Не допускайте странична намеса в работата ви. Уговорената преди броени дни делова среща е добре да осъществите сутринта, защото следобед може да се наложи да я отмените заради неотложни задачи. Възможно е да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

СКОРПИОН

Днес сте планирали срещи, но може да не са успешни – поредицата от почивни дни е причината част от хора, с които искате да се видите да не са на разположение. По-добре ги отложете за следващата седмица и, ако държите да работите, се заемете с вашите служебни задачи. Не взимайте спонтанни решения. Не пътувайте. Бъдете активни и докажете на вашите колеги, че знаете какво искате да постигнете. Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

СТРЕЛЕЦ

Забравете намерението си да се срещате с непознати хора, които искат да ви посетят на всяка цена в празничния ден, защото изобщо не са добронамерени и целта им е да ви навредят. Разговорите на работното ви място ще бъдат успешни, ако са само с вашите колеги и ако не налагате мнението си и не спорите. Вие сте силната страна и те ще го разберат, ако сте тактични и умерени. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

КОЗИРОГ

Сутринта в празничния ден се срещнете с хора, занимаващи се с благотворителност. Не им давайте обещания за финансова помощ, ако нямате гаранция, че средствата ще се използват по предназначение, а и е във ваша полза да искате документи, свързани с това им искане. Успехът ви зависи само от вас. Самостоятелната работа също ви носи успехи, особено ако е интелектуална или творческа. Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости дори и случайното залитане встрани.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с работа изискваща творчески подход и въображение в празничния ден. Напрегнат е, но ви позволява с лекота да стабилизирате семейни си отношения. Вашата активност на работното място е гаранция за финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни служебни промени, за да избегнете финансовия провал. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада.

РИБИ

Днес, въпреки празничния ден, сте без настроение. Неприятен проблем ви подтиска и депресира, но причината не е във вас. Оставете на тези, които са го създали, да го разрешат. Не сте длъжни да поемате чужда вина. Успехът ще е с вас, ако сте внимателни при наложителни разговори с вашите колеги и не сте нападателни. Вслушайте се в техните съвети. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: