Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мая Илиева проговори за Главния
Автор: Екип Ruse24.bg 14:47 / 12.06.2023Коментари (0)389
©
"Щастлива съм да имам много близки хора, които ме обичат и ми помагат. В моето семейство имаме силна връзка. Имам и осем години по-голям брат от мен, който винаги ме е подкрепял".

Думите на вдовицата на застреляния шеф на ВИС-2 Георги Илиев – Мая, са за брат й - Александър Пенелов.

Тези дни стана ясно, че братът на черната вдовица Мая Илиева – Александър, вече е за постоянно в столицата. Дълги години той живееше в чужбина, но вече окончателно се е върнал в столицата. Пенелов, както популярната си сестра Мая се интересува от будизъм, дори е имал лична среща с Далай лама. Алекс е разделен с жена си, но се грижи за момчето и момичето си.

Братът на Мая е бивш състезател по водна топка и е единственият човек, който успява да опитоми характера й. "Зодията ми Близнаци е такава - умеем да разбираме всички лица на хората", казва той.

И момчето, и момичето на Алекс вече са големи, завършили са Италианския лицей в Горна баня и вече работят. Братът на Мая предпочита да пази личното си пространство и само в случай на нужда да се появява, за да я защити.

"Имам и други близки хора - Теди например, е моя приятелка от години. Много й вярвам. Мисля, че хората получават определена доза хубави и лоши неща в живота си. Просто при мен се случват накуп и хубавите, и лошите. И пак има някакъв баланс", споделя Мая.

Именно балансът е този, който търси и брат й. Александър чете книги за будистки практики, а със сестра си говорят с часове на духовни и езотерични теми, споделят от обкръжението на фаталната вдовица.

"Много пъти наричам живота си с Георги "миналия" ми живот. Това бе времето, в което бяхме влюбени. Връзката ни бе неразрушима. Разбира се, имам и нови приятели, с които през последните години ми е интересно, но те са доста по-малко от преди", споделя Мая, която загуби съпруга си Жоро Илиев през 2005 година.

С днешна дата Илиева продължава да е луда глава и последното нещо, което направила, е да скочи с бънджи от Аспаруховия мост.

"Ужасно ме беше страх. Но това е страхотен прилив на адреналин, който с течение на годините разбрах, че той ми е необходим, мога да се пристрастя. Бих го направила пак. С мои приятели имаме планове да скачаме с парашут, но не ми стига време да се организираме, трябваше да сме девет човека. И други неща планувам, но като ги изживея, ще ги споделя", разказва за експериментите си Мая, до която неизменно стои брат й, който не я изпуска от поглед. Освен че много пътува, Илиева е и горда майка на три деца - две момиченца и едно момче - Криста, Андреа и Васил, припомня "България Днес".

"Тя е изключително добра майка. Децата, както казва, са й подарък от Жоро, въпреки че са осиновени. Грижи се за тях постоянно и не разчита на помощничка", категорични са приятелките на Мая.

Освен пътуванията най-голямата страст на Илиева е благотворителността. Тя не се отказва от нея и при всяка възможност помага на нуждаещи се.

"Преди много години Георги беше спонсорирал дом за сираци, а публикацията в един вестник след това беше много неприятна. И аз му казах, защо не направиш опровержение, за да разберат хората истината? Той ми отговори, че истинската благотворителност винаги е анонимна, иначе е реклама. Аз също мисля така и затова не искам да коментирам въпросите с това на кого и колко давам", казва в едно от последните си интервюта Мая.

Това, на което и в момента се учи красивата вдовица на Главния, е да показва чувствата към най-близките си.

"И брат ми може би е така. Но трябва винаги да показваш на хората, които обичаш, че са ти важни. Гледах покъртителен филм - мъж беше болен, а съпругата му направи парти за приятелите му - да минат всички и да му кажат колко го обичат приживе. Аз не съм скривала емоциите си, но се замислих, че трябва да го правя по-често", споделя на всеослушание Мая Илиева, която от години живее повече като аскет, отколкото като кралица.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: