Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милица Гладнишка: Всичките ми връзки са били с колеги
Автор: Екип Ruse24.bg 12:30 / 06.12.2021Коментари (0)528
©
Милица Гладнишка е имала връзка единствено със свои колеги, сподели самата тя. До това и други откровения актрисата стигна миналата седмица в рубриката си с Китодар Тодоров "Весели дебати", в която ръсят бисери всеки понеделник в предаването "На кафе" по Нова тв.

Признанията за личния си живот Милица направи по темата "За и против: Сексът на работното място". Още преди началото на дебата актрисата обяви в отговор на въпрос от водещата Гала, че има личен опит по темата. Секунди по-късно Милица разясни, че се залюбвала все с колеги не защото нямала време или възможност за срещи извън работното място, а защото обстоятелствата предразполагали към опознаване и такава близост.

"Всичките ми връзки са били с колеги, защото малко или много в процеса на работа ти опознаваш този човек как реагира в трудни ситуации, как се държи с околните, дали е благороден, дали е търпелив. Изобщо виждаш другите му качества, талантите му, опознаваш го и те привлича, влюбваш се. И наистина сериозните ми връзки, аз нямам несериозни, винаги са били с колеги", каза Милица Гладнишка пред зрителите и панелистите, които също се включваха с коментари заедно с водещата Гала.

Талантливата актриса има връзка от години именно със свой колега, коментира се в артистичните среди. Тя обаче отказва да говори за любимия си и не желае дажеа разкрие самоличността му. Двамата живеят заедно и са много щастливи. В дебата в предаването "На кафе" актрисата не спомена дългогодишния си приятел. Не направи и наек, че черпи аргументи в дискусията от връзката си. Така че не може да се каже дали се е изказвала само по принцип или в някой момент е визирала любовта, на която се радва вече от доста време. Затова пък дебатът се получи доста весел. В аргументите си "за" секса на работното място Милица изтъкна доказаните ползи на интимните отношения за здравето и емоционалното състояние - чувстваш се супер, бодър, позитивен.

"Ако имаш някаква забежка в работата, отиваш с удоволствие и можеш да издържиш дори извънредните часове в работата, защото сте заедно и ти е интересно. Пускате си смешни коментари и ти е по-приятно. Сутрин се обличаш по-специално, грижа за себе си", аргументира се Милица. Китодар Тодоров допълни, че в офисите трябва да има душ кабини. Колегата им Дарин Ангелов, който е сред панелистите в предаването, подсказа, че може да се ползват кърпички. Гала го прекъсна, напомняйки да държат ниво, при което Дарин отвърна: "Говорим за секс, Гала, какво ниво можем да държим? Нещо лошо ли казах?". Сред аргументите на Милица и Китодар "за" секса на работното място бяха още спестовността, защото двойката не излиза по заведения и не си купува подаръци, сплотеността, защото имат общ интерес и действат в екип, взаимната подкрепа. "Ставате тандем, сексът скрепява отношенията", обобщи Милица.

По-късно, малко след първите изброени аргументите "против" секса на работното място, Китодар припомни първоначалната си теза, че при интимни отношения между колеги било най-добре да се изключат чувствата. "Много е трудно без чувство. Аз не мога. Аз мога векове да стоя без секс, ако не ми е интересен човекът отсреща", заяви Милица.

Тя веднага допълни, че не са малко забежките на работното място прераснали в семейство. Раздялата като развой също е често срещан, съгласи се после тя и разясни: "Ние, актьорите, сме много уязвими в това отношение, защото когато работиш с колегите в пиеса или филм, особено ако двамата герои имат интимни отношения в сюжета, понякога това преминава в реалността и след това проектът приключва, вие не се виждате и дотам."

Не е за предпочитане и вариантът, сподели Милица, разлъка със скандал, а проектът продължава и двамата трябва да играят, че са влюбени.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: