Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ƒруги
 ино
 ултурни
Ћичности
ћузика
 улинарно
ћилиони в€рват, че Ѕил √ейтс е планирал по€вата на COVID-19, за да контролира световната здравна система
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 15:02 / 19.05.2020 оментари (28)653
©
“ака ще държат човечеството в цифрово робство, твърд€т конспиративните теории, които пандеми€та доведе до небивал разцвет ћистериозен вирус изненадва планетата и за месеци € постав€ пред изпитание, по-страшно от войните. ћилиони са заразени, хил€ди измират, н€ма лечение, ваксината се бави, икономиките рухват една след друга.

—поред ≈вропейската служба за външни действи€ най-попул€рни са теориите, според които коронавирусът е биологично оръжие, създадено от отделни държави с цел да постав€т останалите на колене - обичайните заподозрени са  итай, —јў или –уси€. Aнкети показват, че една трета от американците в€рват в изкуствени€ произход на COVID-19, а не в€рват на —«ќ, ко€то опровергава тази теза.

„е вирусът е създаден в лаборатори€ в ”хан, е убеден и сами€т президент ƒоналд “ръмп. –уските и китайските мистификатори пък агитират, че COVID-19 изобретен от американците и пренесен в  итай по време на военно-спортните игри в ”хан през септември 2019 г. ¬ морето от откровени фейкове и полуистини се откро€ват н€кои теории, които се разпростран€ват с упорито посто€нство.

ѕандеми€та активира антиваксърите. ћного от т€х са убедени, че зад по€вата на коронавируса стои милиардерът Ѕил √ейтс, който от години финансира програми за масово ваксиниране в јфрика и ёжна јзи€. ¬ конспиративните кръгове го наричат евгенист (човек, който опитва да подобри расата, като елиминира по-слабите и некачествени екземпл€ри).

ѕривържениците на теориите на заговора в€рват, че паниката около COVID-19 се разпалва, за да бъде предизвикано масово принудително ваксиниране. „рез ваксината ще бъдат ликвидирани между 15 и 45% от населението на «ем€та, а над оцелелите ще бъде установен контрол чрез вкарани с не€ чипове в т€лото им.

ѕрез 2015 г. по време на конференци€ на частен американски фонд Ѕил √ейтс произнас€ реч, на ко€то предупреждава, че най-страшната заплаха за човечеството не е €дрената война, а пандеми€ от вирус, който може да отнеме живота на десетки милиони хора.

У«аради недостатъчната подготовка на здравните системи може да настъпи епидеми€ от нова болест, по-страшна от ебола. ћоже да се по€ви вирус, при който заразените да се чувстват добре и да зараз€т други, като седнат в самолета или отидат в магазина", казва тогава милиардерът.

¬ тази реч привържениците на конспирациите виждат доказателство, че той още тогава е планирал по€вата на COVID-19, за да контролира глобалната здравна система.

ѕрез 2017 г. в авторитетното издание Уѕолитико" излиза стати€, ко€то твърди, че фондаци€та на Ѕил и ћелинда √ейтс чрез щедрите си дарени€ е купила —«ќ. јвторите твърд€т, че на практика √ейтс е втори€т след —јў донор на организаци€та и така е подчинил цели€ ѝ дневен ред, а сега, когато Ѕели€т дом оттегли финансирането си, вли€нието му става тотално.†

ѕо този начин един от най-богатите хора в света е насочил огромен ресурс към кампании за ваксиниране в бедните страни, като е известно, че фондаци€та му е свързана с производители на ваксини. ћного конспиративни сайтове още преди по€вата на COVID-19 писаха, че създател€т на Ућайкрософт" има д€волски план да намали световното население чрез ваксините, които осакат€ват децата и прав€т жените стерилни, пише У24 часаУ.

“ака, щом се по€ви COVID-19, конспиролозите веднага насочиха вниманието си към богаташа, обвин€вайки го, че иска да създаде и продаде колкото се може повече ненужни ваксини. ¬ същото време вирусът ще изтреби милиони Уизлишни" хора, а останалите ще бъдат поставени под тотален контрол.
ќще по темата: общо новини по темата: 8275
26.09.2021 »
25.09.2021 »
25.09.2021 »
25.09.2021 »
24.09.2021 »
24.09.2021 »
предишна страница [ 1/1380 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ѕрейй, аз си мислех че конспирационни идиоти има само в јмерика...
0
 
 
» какво?  онтролира ли € сега?? √ледайте по малко YouTube!!!
0
 
 
Ѕилцхето лицхно ходи по домовете да ви завира в мозыка технологии за хилкди, схтот му е зор да контролира и без тва тыпата овца.
0
 
 
„овекът дар€ва милиарди, а накра€ го изкараха най-големи€ изрод. “ака ще е.
0
 
 
ћилиони в€рв€т,че √оспод е създал зем€та за шест дена и на седми€ седнал да си почине.
0
 
 
“ези хора са безкритични, см€тат, че зна€т всичко и причината за това е простоти€та, за т€х науката е до колене. Ќо има и друг тип хора, които са начетени, образовани, но самовлюбени, см€тащи се за пророци и че имат миси€ на «ем€та, да спас€т човечеството от сатанистите. “ипични представители на вторите са професорите »во ’ристов и Ѕо€н „уков. “ака се оплитат в собствените си консирации, че звучат като деца. ѕричината е, че гледат проблема само от удобната за т€х страна.
0
 
 
Ѕългри€. ћного не се отвар€йте като не знаете и вие и ние от къде дойде вируса.  ак е дошъл и ако н€кой го е пуснал дали вие ще разберете. Ќе. “ака че оставете америка да си намира причините. «а нас са само последстви€та.
0
 
 
 ампани€та по "защита" и "спасение" от  овид се води много тенденциозно, което е причина да "избу€ват" вс€какви конспиративни теории. ÷€лата кампани€ е едно целенасочено вс€ване на ужас у населението, което води до две крайности - на една част маските и ръкавиците се срастват с кожата, другата част напълно отрича наличието на забол€ване. ѕисала съм го на много места, ако ћойсей беше водил евреите през пустин€та по начина, по който —«ќ, щабове и правителства превеждат съвременните народи през тази криза, до ќбетованата зем€ н€маше да стигне нито един жив евреин! јко си представим ћойсей като един библейски ћутафчийски, то той би повтар€л непрекъснато на народа си: "¬ижте, вижте, вижте какво слънце пече!! “емпературата ще достигне 50-60 градуса, а н€ма къде да се скрием на с€нка. «наете ли колко от вас ще умрат от топлинен удар, инфаркти и инсулти?!" јко приемем, че сме в един вид война, какво се прави по време на война? ѕовдига се духа! «начи, н€ма военачалник, респективно лидер, който непрекъснато да брои пред войниците си застрел€ха още хил€да от нашите, днес бум на убити наши войници!!! "—пасителните мерки" от пандеми€та са изц€ло подчинени на вс€ване на ужас и безперспективност. ¬нушнието е: н€ма надежда. » тук, напротив, именно по - непретенциозните в интелектуално отношение, приемат, че човешки€ род може да векува скрит зад маски и свр€н в миши дупки, респ. в домовете си, без да се види лице в лице със себеподобен. ’ората с по-критично мислене почват да се питат: добре, ако наистина ни е "нападнало" нещо страшно, ако сме обречени, ако ще умрем, защо тр€бва да бъдеем и толкова изплашени?? «ащо не ниа дадате надежда и успокоение, а само ужас??? «ащо искате да ни спасите, като ни подлудите от смъртен страх? ѕрез криза се минава с позитивизъм, интелект и висок дух, а не с вс€ване на първичен ужас от смъртта. јко ме разбирате какво искам да кажа...
+1
 
 
јко сте убедени че Ѕил √ейтс стои зад вируса и го ненавиждате ви призовавам да ми изпратите всичката си техника ко€то има негов продукт. јз ще € унищожа обещавам рЯШВ
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« —ептември 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
“¬ и шоу сезон 2021/2022 г.
»зтребител падна в „ерно море край Ўабла
ѕарламентарни избори 2021 г.
¬ Ѕургас съд€т подкупен специалист от »ј–ј
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: