Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много успешни запознанства за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 13:59 / 20.06.2020Коментари (0)577
©
Дневен хороскоп за 20.06, събота, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Пред вас се очертава предложение за доходна работа. Не избързвайте с отговора си в този почивен ден, за да си спестите разочарованията, заради проява на доверчивост и невъзможност да проверите истинността на условията. Разчитайте на себе си. Уговорете провеждането на делови разговори. Не бъдете инатливи и се съгласете с вашите колеги, които ви предлагат помощта си. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ 

Бъдете принципни и в почивния ден, ако сте на работното си място, докажете, че сте перфектни в работата си. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Ако се занимавате с търговия и работите активно, ще имате успех. Вечерта  бъдете внимателни с близките си, защото може да създадете напрежение. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома в почивния ден. Не пътувайте. Общуването с близките ви ще е затруднено. Овладейте емоцията бликаща от вас. Постарайте се да си спестите неприятностите. Ще отхвърлите с успех всичките си изостанали задачи. Ще осъществите неочаквани, но полезни делови срещи. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в празничния ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Не прекалявайте със срещите и запознанствата, защото в почивния ден сте готови в един момент да спорите и да се заяждате. В никакъв случай не споделяйте плановете си с вашите колеги.  Днес някои от тях не са добронамерени към вас. Внимавайте да не усложните отношенията си с хората от обкръжението си. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

ЛЪВ

Престои ви труден почивен ден заради неподходящи запознанства с хора, които в близките дни ще застанат срещу вас. Те са си направили сметката, че ако ви злепоставят, вашите неприятели ще ги възнаградят. Не планирайте срещи и важни разговори. До обед се подгответе за проблеми в отношенията на работното място. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Денят е почивен, но за вас е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи заради ретроградния Меркурий. Бъдете сдържани при разговори с непознати. Премълчавайте, дори и ако сте в правото си. Ще имате яснота как да постигнете главна си цел. До края на деня ще разкриете нови възможности за професионална изява. Вечерта се усамотете, дори и ако близките си искат да излезете на вечеря.  Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да помислите как да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ВЕЗНИ

Не налагайте волята си с инат и агресия, особено на вашето работно място. Търпението в почивния ден ще ви донесе повече полза от прибързаността. Ще общувате с непознати хора и ще ви зарадва ново делово запознанство. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения, за които няма причина, но може проблемите да са извън дома ви, а вие да не подозирате за тях. Предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена. Избегнете я. 

СКОРПИОН

Съдбата ви позволява, въпреки че деня е почивен, да заслужите одобрението на вашите колеги и да получите новата задача, за която отдавна мечтаете. Тя ще ви издигне на ново професионално равнище и ще ви отвори пътя към нови върхове. Общуването с партньорите ви създава основа за стабилност в материално отношение. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте, пригответе вечеря и поприказвайте с вашите близки. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, а вие сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото ще навредите на себе си. Поработете над бъдещите си планове. Не обсебвайте хората. Помислете за нови възможности за работа. Не се колебайте и проведете необходимите разговори. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Явно сте дали повод за тези съмнения. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

КОЗИРОГ

Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която, ако дадете необмислен отговор в почивния ден,  може да ви лиши от стабилността ви в момента. На работното място сте в стихията си и впечатлявате всички. Ако имате възможност пътувайте. Срещнете се с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Емоцията е пречка в почивния ден да оцените реално вашите възможности. Не влизайте в спор с вашите колеги, дори и ако са заядливи без причина. Не е желателно да пътувате, защото ще изостанете със служебните си задачи. Очаквайте разправии на работното място. И днес сте в пълно противоречие с вижданията на колегите си. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

РИБИ

Освен финансовите постъпления, за които ще ви уведомят в почивния ден и ще събудят завистта на вашите колеги, ще ви зарадват и успешни нови запознанства. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. Предпазливостта е задължителна, ако се налага да предприемете промени и вземете решение да уволнявате ваши служители заради ретроградния Меркурий.  Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Хороскоп за деня
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров: По-добър съм от преди седем години!
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: