Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Може и да е на 60, но това не й пречи да си хване младо гадже
Автор: Екип Ruse24.bg 13:13 / 07.11.2022Коментари (0)489
©
Деми Мур ще влезе в "клуба на шестицата“ тъй като на 11 ноември, но никой не може да й даде биологичната й възраст. Почти на 60 години тя изглежда като сестра на трите си пораснали дъщери, а това лято официално показа новото си гадже – швейцарския собственик на ресторант и топ готвач Даниел Хам, който е с 13 години по-млад от нея.

Мъжете винаги са играли съществена роля в живота на актрисата. Баща й, летец, изоставя майка й още преди Деми да се роди. Майката се жени повторно, когато момиченцето е на три месеца. Не може да се каже, че Деми има хубаво детство – мъжът, когото тя смята за свой баща, е алкохолик, а майка й прави няколко опита за самоубийство. Когато е на 15 години, момичето е изнасилено от мъж, който твърди, че е платил на майка й за това. Този факт актрисата разкрива през 2019 г., когато излиза мемоарната й книга "Отвътре навън“, превърнала се бързо в бестселър. Книгата е издадена и у нас под заглавието "Всичко, което съм“. На 16 години девойката напуска дома си и училището.

През 80-те години на миналия век Деми става популярна с участието си в няколко тийнейджърски филма, а през 90-те вече е една от най-известните и скъпоплатени актриси в Холивуд. През 1996 г. получава нечуваната дотогава сума от 12,5 млн. долара за участието си във филма "Стриптийз“, след като вече е изиграла запомнящи се роли в "Призрак“ и "Неприлично предложение“. За ролята си в "Редник Джейн“ през 1997 г. си обръсва главата, заради което се скрива за известно време от хорските очи. Култова остава фотосесията й като бременна за сп. "Венити феър“ през 1991 г. 

Първият съпруг на Деми Мур е рок музикантът Фреди Мур, с когото са женени от 1980 до 1985 г. Всъщност фамилията, която и досега носи актрисата, е неговата. Познава го от 16-годишна, когато той е бил женен за първата си съпруга. В книгата си "Отвътре навън“ Деми признава, че в нощта преди брачната церемония е изневерила на Фреди с мъж, когото срещнала на снимачната площадка. А след като научил, музикантът заминал с 14-годишната си ученичка Рени, на която преподавал уроци по китара. 

Вторият съпруг на Деми Мур е Брус Уилис. С него са женени от 1987 до 2000 г. Страстта им в началото е толкова силна, че с дни не стават от леглото. Уилис се шегува, че освен в любовта, му е провървяло и в кариерата, защото в годината, когато стават семейство, той получава ролята в "Умирай трудно“, която го изстрелва на върха. От този брак са трите дъщери на актьорското семейство.

През 1998 г. Деми и Брус се разделят, но не бързат да подават документи за развод. Това става, когато актрисата среща 15 години по-младия Аштън Къчър и връзката им се задълбочава. Уилис им дава благословията си. Деми забременява, но губи детето в шестия месец. Въпреки това с Къчър сключват брак, който продължава от 2005 до 2011 г. 

В началото всичко като че ли е наред – актрисата е щастлива с по-младия си мъж, дъщерите й се разбират с него, запазила е топли отношения с Брус Уилис. Но едно нещо не се получава – Деми иска да роди дете на Къчър, но всякакви опити се провалят. Актрисата се страхува, че ще бъде изоставена. Всичко това я хвърля в тежка депресия, тя прекалява с алкохола и наркотиците. Ситуацията в семейството е съпътствана от множество изневери от страна и на двамата. Пак в книгата си Деми Мур признава, че заради Аштън Къчър се е съгласила да правят секс в тройка, което по-късно отчита като грешка. Изневерите на съпруга са подробно отразени в пресата, защото две от момичетата, с които е бил, продават историите си.

Това прелива чашата и през 2011 г. започва тежък бракоразводен процес, който продължава две години. Актрисата отново се поддава на наркотиците и през 2012 г. на някакво парти едва не умира пред очите на най-голямата си дъщеря. Откарана е в болница, където се бори за живота си, след като органите й започват да отказват един по един. Все пак Деми преодолява кризата и се хвърля в работа – участия във филми, фотосесии, рекламни кампании. Понякога се появява на светски партита, но по-скоро се отдава на духовни практики.

До нея е бившият й съпруг Брус Уилис, който, въпреки че вече е женен за Ема Хеминг от 2009 г., продължава да прекарва много време с Деми и трите им дъщери. Те са заедно по време на пандемията, а когато става известна болестта на Брус Уилис, заради която той прекрати кариерата си в киното, Деми му помага да възприеме новото положение. Сега, когато съпругата му Ема пое сама грижите за него, актрисата си позволи отново да помисли за себе си. През юни тя показа за първи път новото си гадже Даниел Хам, с когото изглежда щастлива.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: