Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мъж и жена чакат цели 43 години, за да се оженят
Автор: Екип Ruse24.bg 15:11 / 13.02.2023Коментари (0)367
"Той беше първата ми любов. Той беше истинската ми любов", разказва Жана. Майка ѝ обаче е категорично против връзката ѝ със Стивън, понеже той е чернокож. Двойката обаче се среща тайно в продължение на цели седем години.

Но след като Жана завършва и си намира работа като медицинска сестра, ѝ става все по-трудно да се вижда със Стивън, който тогава няма кола, а тя трябва да пътува дълго и да работи късни смени. Тя не крие, че винаги е обичала майка си, но несъгласието ѝ да е заедно със Стивън им пречи в отношенията.

Младите са обсъждали да се женят, но Жана се е страхувала да каже "да", защото е щяла да загуби семейството си. В последствие тя отказва предложението за брак на Стивън, което е съкрушителен момент и за двамата. "Тогава съжалявах, съжалявах за начина, по който го направих, но го направих", споделя Жана.

Следващите четири десетилетия те прекарват без да си говорят и като водят съвсем отделни животи. И това продължава така да 2021 г., когато Жана е вече разведена пенсионерка, а майка ѝ не е жива. Тогава тя започва да търси Стивън и в крайна сметка го открива в старчески дом.

"Трябваше да знам: добре ли беше? Женен ли беше? Щеше ли да ми прости?", казва Жана. Тя разказва още, че в момента, в който е влязла в стаята в дома, той веднага я е разпознал, казал е името ѝ и е започнал да плаче.

"Знаех, че той все още ме обича", казва Жана. На 8 август 2021 г. Стивън се мести в дома на Жана в Орегон, САЩ и оттогава е там. "Тя е прекрасна. Тя е моето сърце и душа. Искам винаги да живея с нея", казва той.

Няколко месеца по-късно я моли да се омъжи за него. И след като 69-годишната Жана най-накрая казва "да", със 73-годишния Стивън са официално съпруг и съпруга от 15 октомври 2022 г., пише People.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
План за възстановяване и устойчивост на България
България и Войната в Украйна
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: