Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На кои отбори е спонсор Betway
Автор: Екип на Ruse24.bg 17:45 / 14.04.2022Коментари (0)572
©
Спонсорирането е един от основните елементи от работата на всеки букмейкър не само у нас, а и по света. Подкрепата към спорта показва, че компаниите са силно ангажирани с обстановката в спортните среди. Това, разбира се, им носи и много различни дивиденти. Една от най-новите фирми в сферата у нас е betway, които съвсем скоро получиха лиценз да работят в България, след дълги години дейност в редица други държави. Разбира се, тяхната спонсорска политика е забележителна предвид опита, който имат. Кои отбори спонсорира и какви намерения има за света на спорта у нас? Отговорите на тези въпроси можете да откриете в следващите редове.

Спонсорства в чужбина

Поради факта, че Betway са най-новият лицензиран букмейкър у нас, за момента можем да споменем някои отбори, на които са спонсори в световен мащаб. Да си спонсор и букмейкър, обичайно са две взаимосвързани понятия, тъй като спортът има нужда от външни средства, а бетинг компаниите имат нужда да се говори повече за тях. Това довежда до едни много добри партньорства, които носят взаимна полза. Разбира се, това най-често се случва с футболни тимове, но те далеч не са единствените, които печелят внимание от такъв тип компании. Все пак, всеки спорт си има специфична аудитория, до която може да достигне.

Футбол

Както споменахме, футболът е много предпочитан от спонсорите. Всички сме наясно защо. Именно за този спорт се залага най-много. Сред тимовете, които биват спонсорирани от Betway забелязваме имена като Уест Хем Юнайтед, Атлетико Мадрид и Лестър Сити. Те се отличават и с щедростта си към някои лиги, а именно на лигата на Белгия, както и на някои отбори от испанската Ла Лига. Определено са разпръснали своите усилия в цяла Европа, което е добра стратегия в случая.

Електронни спортове

Интересен факт е, че Betway инвестират стабилно в електронни спортове. Както знаем, славата на този тип спортове се засилва благодарение на силното влияние на мрежите и компютърните игри. Знаейки това, бетинг компанията застава зад такъв тип разработки и това може да бъде определено като един много добър ход.

Конни надбягвания

Друг много значим за все още непознатата у нас компания спорт, са конните надбягвания. Те са познати в този тип среди точно заради афинитета си към подкрепа на конните надбягвания. Там усилията, които влагат са значителни и това успява да ги отличи сред конкурентите.

Други

Освен споменатите имена и спортове, Betway не пропускат да дадат своя принос и за крикета, което е признак за едно силно присъствие на Острова. Можем да забележим тяхното име и до някои отбори от лигите НБА и НХЛ. Като цяло, политиката им в тази насока е разностранна. Те не се съсредоточават само на едно място, защото явно предпочитат да са познати навсякъде. Анализирайки действията им, когато става дума за спонсорства, сме сигурни, че съвсем скоро ще забележим такива действия и у нас. Къде, как и кога, предстои да разберем обаче.

Betway са изключително благосклонни, когато става дума за спонсорски договори. Те на драго сърце ги реализират с редица тимове в Белгия, Великобритания, Испания. Можем да забележим тяхното присъствие до някои големи имена, но не само. Определено обичат да разпределят сили. Това е една добра тактика, която обаче предизвиква редица въпроси, когато се опитваме да се досетим как ще действат у нас. Който и тим да изберат, това ще е един двустранен успех.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: