Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На три места вкъщи не трябва да поставяме огледало
Автор: Екип Ruse24.bg 23:01 / 05.04.2024Коментари (0)23328
©
Според древното китайско учение за фън шуй този домашен предмет може да донесе на собствениците си не само полза, но и вреда. Необходимо е да избирате този декоративен предмет отговорно и да го окачвате само на подходящи места, за да избегнете натрупването на негативна енергия в къщата и да предотвратите неприятности.

Ако формата на огледалото много хора все още предпочитат да изберат по свой вкус (въпреки че за класическа се смята овалната), но окачването трябва да е според правилата, за да не навредите случайно на дома си.

Места, на които не трябва да се поставят огледала

Срещу входната врата и прозореца

Експертите не препоръчват да се окачват огледала срещу врати или прозорци, защото това може да провокира изтичането на положителна енергия от къщата, както и да отнеме просперитета и успеха. Но ще се добавят и неприятности, а това не влиза в плановете ни. Къде не трябва да се слага огледало и защо?

В спалнята

В тази стая категорично не се препоръчва да се окачват огледала. Смята се, че спящият човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това може да се отрази негативно на семейните отношения. Ако сутрин трябва да погледнете отражението си, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да спазите правилата и да удовлетворите желанията си.

До готварския плот или срещу него

Срещу готварската печка също не си заслужава да поставяте огледало, в противен случай то ще ви отнеме силите и ще се уморите два пъти по-бързо. Ако толкова искате да украсите кухненския си бокс с огледало, поставете го срещу масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате благосъстоянието и запазвате хармонията в къщата. А тук, в коридора, това е точното място.

Огледалото може да подобри атмосферата в коридора и визуално да разшири пространството. В края на краищата тясното помещение, според древните учения, може да ви отнеме ресурсите, така че в коридора е просто препоръчително да се постави огледало или шкафове с отразяваща повърхност.

За да се отървете от негативната енергия, огледалата трябва да се избърсват възможно най-често. Ако те са пукнати или счупени, е необходимо да измиете фрагментите под струя вода, а след това да ги изхвърлите. Това ще ви помогне да избегнете неприятности, пише actualno.com.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: