Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-новият български филм тръгва по кината
Автор: Екип Ruse24.bg 13:20 / 25.01.2018Коментари (0)8263
През изминалата вечер "Посоки" направи своето първо представяне пред българска публика с гала-премиера в София. По червения килим преминаха Асен Блатечки, Васил Василев - Зуека, Герасим Георгиев-Геро, Добрин Досев, Ирини Жамбонас, Троян Гогов, Борислава Стратиева, Стефан Денолюбов, Николай Урумов, група БТР, Димитър Павлов и много други. Специален гост на премиерата беше и кметът на София, Йорданка Фандъкова, която изгледа новия филм на Стефан Командарев в компанията на екипа и актьорския състав.

"Беше изключително емоционална вечер за всички нас. Залите се оказаха тесни за желаещитре да бъдат сред първите, гледали "Посоки". След Галата успяхме да отидем до Дом на киното, където също протече предпремиерна прожекция. Видяхме пълна зала с млади хора, които бяха развълнувани от филма. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи", споделя Стефан Командарев, режисьор и продуцент на филма. От 26-и януари "Посоки" ще бъде в кината в цялата страна

Филмът:

В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност. Всички те са обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот. Шофьорите на таксита са водещите герои, които често са най-точните свидетели на действителността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, понякога спасители, други са агресори, трети са жертви. 

Те са част от истинския живот. Останалите герои на тези истории са клиентите на такситата - различните лица на българското общество. Редуват се както драматични, така и комични епизоди из нощна София.
Във филма ще видим актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев - Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и др. Сценарият е на Симеон Венциславов и Стефан Командарев, оператор е Веселин Христов, монтажът е на Нина Алтъпармакова, художник на филма е Мария Койчева. Продуценти на филма са Стефан Командарев и Катя Тричкова (Арго филм).

"Посоки" е подкрепен от: Национален филмов Център - България, Регионален филмов фонд МДМ - Германия, Евроимаж, БНТ, Македонската филмова агенция, КИА Моторс - България, Дарик радио, Yellow Taxi. Филмът е ко-продукция на България, Германия и Македония.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: