Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напрегнат ден за една зодия, друга научава неочаквана новина
Автор: Екип Ruse24.bg 10:37 / 17.06.2020Коментари (0)709
©
Дневен хороскоп за 17.06, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Разширете вашите делови контакти. Очаквайте полезни запознанства. Подновяването на стари познанства ще ви даде нова възможност за професионална изява, но бъдете предпазливи и преценете дали хората не са се променили. Следобед е възможен неочакван разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

ТЕЛЕЦ

Заради грижите, които ви създават ваши роднини, сутринта, заради ненужни спорове ще ви се развали настроението. Липсва ви желание за работа, но сте длъжни да проявите отговорност. Справете се със задачите си на работното. Избягвайте грешки, които трудно ще поправите. Ако днес се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

БЛИЗНАЦИ

Денят е напрегнат и изпълнен с ваши лични и професионални трудности. Въпреки това се очертават възможности за печалба. Не ги пропилявайте. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не им се доверявайте веднага. Не прекалявайте с активността си. Не ви препоръчвам да променяте работното си място и да търсите допълнителна работа. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

РАК

Не сте настроени за активна работа. Въпреки това завършете започнатите задачи и проведете неотложните разговори и срещи. Вечерта си останете у дома. Не разчитайте на късмета си. На работното място се предпазвайте от конфликти, породени от вашата импулсивност. Отложете деловите срещи и разговори. Не планирайте пътувания. След края на работния ден сте настроени критикарски и рискувате да пренесете лошото настроение от работното място у дома, но ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. 

ЛЪВ 

Осъществете желанието си за постигане на мечтаните цели. Очаквайте нови предложения. Начинанията са успешни, но ви създават проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и предпазливо започнете да ги реализирате в ранният следобед. Не се карайте с колегите си, а спокойно им обяснете къде са пропуските им. Искате да се усамотите, изнервени и ядосани на хора, които са ви предали. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас.

ДЕВА

От сутринта ви е трудно да се справите със задачите си. От вас зависи да избегнете проблемите.  Бъдете внимателни. Причината за вашите делови проблеми е в прибързаност и в необмислените ви приказки. Извинете се, ако сте наранили ваш колега. Не сте уверени в себе си и ви е трудно да вземете важни решения, затова оставете тази задача за друг ден. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

ВЕЗНИ

                                                                                                                                                             

Бъдете предпазливи при разговори с ваши познати, ако са свързани с бъдеща съвместна делова дейност. Вашите неприятели правят всичко възможно да ви разорят, особено сега. Не споделяйте плановете си, за да избегнете финансовите загуби. Разчитайте на интуицията си и преценете дали не сте поели в погрешна посока. Ако е така, бързо я променете. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

СКОРПИОН

Внимавайте при срещи с делови партньори, които не познавате. Не проявявайте активност при взимане на общи решения. Оставете ги да говорят повече и се постарайте да разкриете слабостите им. Очаквайте трудности и недоразумения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията за обединяване на бизнеса си. Вземете важни, дълго отлагани делови решения. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота, защото когато мине време и се разделите вас няма кой да съжали. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СТРЕЛЕЦ

Не позволявайте появилите се проблеми да ви отклонят от основната ви задача в този ден, осолено ако е доходоносна. Бъдете внимателни и отговорни. Заемете се със задълженията си. Трудностите ще направят невъзможно общуването с вашите колеги, защото сте неотстъпчиви. Събитията около вас ще окажат влияние върху работата ви. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

КОЗИРОГ

Отложите пътуванията и деловите срещи, без значение дали са планирани или заради нечие неочаквано решение. Всеки опит да надскочите себе си може да ви навреди заради допуснати грешки.  Работете задълбочено, за да ги избегнете. Преди да правите изводи анализирайте вашите действия. Ще се наложи да взимате важни решения. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Стабилността ви ще се отрази добре на отношенията ви с вашите колеги. Замислените нови проекти може да обсъдите отново в днешния ден. Определете датата, на която ще поставите тяхното начало. Ще успеете да постигнете целите си за деня. Новите занимания няма да са успешни, ако колегите ви не са съгласни да ви подкрепят. Типичната за вас импулсивност и променливост в чувствата може да ви навреди. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

РИБИ

Отнасяйте се предпазливо към новите си познати. Някои от тях ще се домогват упорито да информация за вашия личен и професионален живот и ще се опитат да ви злепоставят, за да заемат вашето място. Не рискувайте на работното място, защото сте застрашени от грешки заради разпиляване. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. Нищо няма да се получи и провалът в леглото ще ви депресира.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: