Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напусналата bTV заради красивата синоптичка вече работи в БНТ
Автор: Екип Ruse24.bg 17:06 / 13.10.2019Коментари (3)898
©
Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по bTV Христина Балинска вече е на работа в БНТ1. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа.

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като й съобщили, че рейтингът й е отчайващо нисък. Гледаемостта на прогнозата, когато на малкия екран се появявало дългокракото изкушение Натали Трифонова била доста по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена. Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала отново на работа, проблемът с многото синоптици в екипа назрял. И така за ветеранката Балинска не останало място. 

Докато бе в Би Ти Ви Христина всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето, а вечер стоеше до късно в телевизията. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 г. бе обвита в мистерия. Заради младите си колежки, 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран. Балинска започнала да се облича по-младежки, да полага повече грижи за външния си вид. Тя изпитвала ужас, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкова харесват зрителите на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг. В началото на годината любимецът на зрителите изненадващо напусна, за да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в телевизията, причина за напускането на Емо бил конфликтът му с Балинска. Тя се сърдела, че е дипломиран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел началник. Христина не одобрявала по-разчупения му начин на водене и шегаджийските му прогнози. 

След всеки негов гаф Балинска му правела остри забележки, макар че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се сдобиха със "Златен скункс" от "Господари на ефира" заради технически грешки в градусите в две поредни недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повторение на стара прогноза на Христина, пише Уикенд.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.10.2019 г.
+1
 
 
Камъка тежи на мястото си. Който го може си го може!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: