Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наталия Симеонова отпразнува Коледа с любимия си мъж, далеч от България
Автор: Екип Ruse24.bg 16:49 / 07.01.2022Коментари (0)740
©
Под палми и по къси ръкави посрещна Коледа журналистката Наталия Симеонова от романтичното предаване "Море от любов“, която още в началото на лятото отпраши при бившия си мъж Денис Ризов в най-слънчевия американски щат Флорида.

В дома му край морето гостуваха и щерка им Вики, както и майката на телевизионерката. Сестрата на Наталия, която от над 20 години живее в Америка, й представи двегодишния Камен. Светлана, която е уважаван преподавател, бе зарадвана с първо внуче от единствената си дъщеря Ирена, но до тази година Симеонова не бе го виждала на живо. Голямото й семейство живее между Щатите и България от десетилетия.

"Отивам при Денис, с когото сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ми семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи м за мен“, сподели Наталия, преди да отпътува през юни, но изглежда пpaви планове да празнува 52-рия си рожден ден в Америка на 10 февруари.

Водещата на "Море от любов“, която някога събра толкова много двойки в култовото си предаване, не може да се похвали с щастлива развръзка в личния си живот. "Сама съм, нямам мъж до себе си“, разкри в интервю блондинката, която на младини минаваше за една от най-красивите българки. За съжаление мъката й още няма лек, тъй като тя не успява да намери точния човек за себе си и до днес.

"Имах връзки и след Денис Ризов, не е като да не е имало човек до мен. Но не обичам да говоря за личния си живот, нито за нещата, които стават около мен“, обясни сладкодумната Наталия.

Една от най-обсъжданите й връзки е тази с рокаджията Станислав Сланев-Стенли. Двамата дълги години бяха смразени, но с днешна дата са затоплили отношения. Със Стенли, освен гаджета, бяха и творчески тандем в началото на 90-те. Симеонова бе автор на текстовете на всички хитове на певеца от албумите "Сълзите на скитника“ и "Пътят към храма“, но го заряза заради Денис.

"Гаранция в любовта няма, но тя наистина е призвана да спаси света, прави ни по-добри от самите себе си дори. На вълните на любовта човек е по-одухотворен, по-смирен, по-романтичен, по-идеалистично настроен, по-склонен да прощава, по-склонен да открива в другия само добрите му страни“, категорична е бившата фея на любовта.

За себе си обаче твърдо заявява, че никога не би се оженила повторно. Тя имаше дълга и сложа връзка с продуцента Денис, който седи зад предаването "Търси се“ и който от години прави бизнес с внос-износ в Америка. Двамата са на върха на славата си през 1999 г., когато вдигат приказна сватба, след като преди нея са живели седем години заедно. Същата година в Америка се появява и дъщеря им Вики. По онова време блондинката е водеща на едни от най-известните предавания.

Разриват идва когато той й споделя, че е влюбен в друга. a тя се затворя вкъщи и качва килограми. Така и не се развеждат, макар че Денис живее с няколко красавици на семейни начала. "Моето семейство не е традиционно“, обяснява без притеснение тя. "Приела съм духовното присъствие на Денис в целия ми живот, независимо как се развива физически връзката ни през тези повече от 20 години. Той остава ненадминат в представите ми за мой партньор, без да е идеалният мъж. Просто в него съм открила своята половинка, своята сродна душа“, признава силната връзка със съпруга си Наталия. Категорична е, че вярва в силните семейни ценности и макар те да са в криза в момента, все още са живи, пише "Минаха години“.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: