Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Не сте длъжни да се съобразите с този хороскоп
Автор: Екип Ruse24.bg 10:46 / 22.07.2019Коментари (0)909
©
Хороскоп за днес, 22 юли:

Овен

Имайки предвид тенденцията на днешния ден, не се разстройвайте, ако нещата не се получават на момента. Не се опитвайте да спорите с началника си, особено ако е жена, оставете нещата за следващите дни.

Телец

Ден, в който ще усетите върху себе си благодатта на добрите постъпки (ако сте правили такива). Нищо чудно ако някой колега ви предложи за награда и дори може да получите похвала от шефа си.

Близнаци

Ако правилно си “изиграете картите", още привечер ще бъдете опиянени от победата си. Трябва да внимавате в картинката и да избягвате да блъфирате, за да не паднете в собствения си капан.

Рак

Днес бихте могли да имате не малка полза от заниманията си. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите и реда в онова, което вършите. Но като цяло късметът е на ваша страна.

Лъв

Днес ще се наложи да си изясните някои взаимоотношения, което няма да ви е много лесно. Шансът е на ваша страна, затова не бързайте да се отказвате, а действайте. Не всичко е такова, каквото ви се струва.

Дева

Ще сте доста енергични и готови за помощ. Недейте само да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.

Везни

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Опасенията ви за едно или друго най-вероятно ще се окажат безпочвени. Но пък денят е прекрасен за любов, не се разсейвайте, а действайте по въпроса.

Скорпион

Денят ще е един от онези, в които изпитвате удовлетворение, че сте успели да свършите много неща. Организацията ви ще е безупречна и при това ще можете да извлечете полза от всичко, което правите.

Стрелец

Днес може сериозно да се разстроите от някакви дреболии. Опитайте се да гледате оптимистично на нещата и с подобаващата доза хумор, за да не станете жертва на обстоятелствата.

Козирог

И да се разсейвате, и да проявявате нервност, нещата няма да се оправят днес, така че имайте търпение. Не се опитвайте да предизвиквате съдбата, нищо няма да спечелите от това.

Водолей

Денят е доста благоприятен за вас. Освен, че ще успеете да дирижирате събитията, може дори да получите някой дребен подарък от съдбата. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, за да не си останете “с пръст в устата".

Риби

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Още по темата: общо новини по темата: 551
04.05.2024 »
02.05.2024 »
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: