Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ненчо Балабанов вече не е част от живота на Симона Пейчева?
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 27.06.2021Коментари (0)807
©
Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и актьорът Ненчо Балабанов, които само преди месец публично афишираха интимната си връзка в телевизионен ефир, вече май не са заедно. Това разкриха пред "Уикенд“ приближени до 36-годишната бивша спортистка. Според думите им, Симона е преустановила отношенията си с някогашния водещ на "Господари на ефира“, тъй като отново се е събрала със старото си гадже.

Новият стар мъж до крехката Симона се казва Йордан, родом е от Стара Загора и е крупен бизнесмен в аграрната сфера. Той е милионер, обработващ стотици декари земеделски площи и търгуващ с торове и семена. Познатият като Данчо Земеделеца богаташ упорито страни от медийното пространство и предпочита да не се афишира публично в светските среди като гадже на популярната в цяла България екс гимнастичка.

Близки до Симона Пейчева разказват, че красавицата поддържала почти 3-годишна връзка с Данчо Земеделеца,

преди двамата да се разделят миналата есен. Твърди се, че в основата на раздялата била Симона, която категорично не одобрявала възможността да живее в Стара Загора при любимия си, а от своя страна аграрният баровец не щял и да чува за варианта да се засели в София, където не се чувствал добре. Освен това трябвало да наглежда бизнеса си.

Малко след раздялата между Симона и Йордан, гимнастичката започна работа като водеща на предаването "Неделни нюанси“ по БНТ 2. Именно в обществената телевизия 36-годишното "златно момиче“ завъртя любовна авантюра с популярния актьор Ненчо Балабанов. Според собствените й признания, тази пролет тя поканила комикът да й гостува в предаването, а след края на снимките Ненчо й предложил да я заведе на тенис. От дума на дума покрай сервисите на корта двамата открили, че имат много общи интереси. Най-успешният имитатор на Бойко Борисов бил приятно изненадан, когато разбрал, че от една година Симона е студентка в специалност "Публична реч“ в НАТФИЗ. Световната шампионка по художествена гимнастика и комикът официализираха връзката си на 15 май, когато гостуваха като двойка във вечерното шоу

"Събота вечер с БНТ“ с водещ Димитър Павлов. Там Симона и Ненчо седяха плътно един до друг с хванати ръце, които от време на време Балабанов целуваше. По време на разговора с водещия комикът даже театрално падна на колене пред своята възлюбена Симона.

Очакванията на светските хроникьори, че любовната история между актьора и спортистката ще бъде трайна и ще завърши с брак, обаче не се опрадвават, категорични са близки до Симона Пейчева. Според думите им, гимнастичката отново се е събрала с бившия си Данчо и се е разделила с Ненчо Балабанов, при това цивилизовано и без драми.

Самата Симона Пейчева публично не потвърждава, че е приключила връзката си с комика. Тя обаче се е нанесла в ново просторно жилище в реномиран комплекс от затворен тип в южна София, осигурено й от заможният земеделец Йордан. Баровецът е зарадвал гимнастичката и с друг щедър дар – чисто ново поръчково "Ауди“ SQ8.

Тузарският джип със заводска цена от над 300 000 лв. гордо е шофиран от Симона Пейчева от началото на месец юни, което е още едно сигурно доказателство за подновените й отношения с Данчо Земеделеца.

36-годишната Симона Пейчева сложи край на успешната си състезателна кариера след олимпиадата в Пекин през 2008 г. и заживя на семейни начала с автотърговеца Горан Петров. Няколко месеца по-късно гимнастичката роди сина си Алексей, но така и не сключи брак с бащата на детето си. След едногодишно семейно съжителство, Симона и Горан се разделиха, като според мълвата причаната била интимна връзка на бизнесмена със секретарката му. Въпреки това автотъговецът поддържа приятелски отношения с майката на детето си и полага финансови грижи за сина си Алексей.

Що се отнася до Ненчо Балабанов, комикът също има син, при това в бурна юношеска възраст. 16-годишният Богомил е плод на любовта на Ненчо към 11 години по-възрастната от него учителка по музика Ралица.

Тя е единствената жена засега, която комикът е отвеждал до олтара и й се вричал във вечна вярност. Ненчо отглежда като свое дете и дъщерята на Ралица от предишна нейна връзка. Когато комикът и музикалната учителка се разделят, Ненчо оставя семейното жилище на бившата си жена и двете деца и се изнася на квартира.

Иначе през последните 2-3 години Ненчо Балабанов се изяви като същински плейбой. Придобил народна популярност като водещ на "Господари на ефира“, актьорът изкара мимолетни връзки с певицата Йоана Драгнева, с пищната брюнетка – сватбена агентка Василена Кьосова, с треньорката по тенис Златка Петрова, както и с начинаеща пловдивска актриса.

Приятели на Ненчо не без завист коментират, че свободонравния актьор лесно омайвал жените с неподправен чар, а впоследствие съумявал да се раздели с тях, оставайки им приятел. "Той е страхотен кавалер, с него никога не е скучно, но не е за сериозна връзка", коментирала неофициално една от бившите дами в живота на чаровника.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Великден 2024 г.
Лято 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: