Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквани конфликти в семейството за една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:41 / 30.04.2020Коментари (0)725
©
Дневен хороскоп за 30.04, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Трудностите няма да попречат да се изявите отлично в този ден. Заредете се с оптимизъм. Срещите и разговорите са успешни. Единственото предупреждение е да не се впускате в спор, който е във ваша вреда. Не търсете начин да вините колегите си, ако сами сте причинили неприятности и на тях и на себе си. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

Наложете си спокойствие и се постарайте да промените в своя полза отношението на ръководството и да докажете, че сте готови да приемете новите предложения, ако се налага да водите разговори с тях. Не спорете и на критикувайте предложенията на колегите си. Ползата ще е и за вас. Работата ви спори. Отложете деловите срещи, за да си спестите недоразумения. Отношенията с интимния ви партньор все още са на ръба на приключване на създадената връзка, дори и ако е продължителна. Ако не сте семейни се чувствате нещастни я прекратете. Естествено е да липсва сексуалният ви живот.

БЛИЗНАЦИ

С невероятна лекота ще получите това, което ви се струваше невъзможно. Също така ще имате финансовата подкрепа на вашите близки. Прегрупирайте силите си, за да доведете докрай започнатото. Ако сте зад волана бъдете предпазливи, защото сте разсеяни и са възможни автомобилни произшествия по ваша вина. Не ви съветвам да спорите с вашите колеги заради невъзможност да наложите мнението си. Време е да приключите срещите си, уж невинни, със стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

РАК

Работете заедно с колегите си. Скоро ще върнете стореното добро. Трудностите са общи, затова с взаимна подкрепа ще се справите блестящо. Съдбата ви закриля. Имате отличната възможност да се справите блестящо с всичките си задължения, които сте планирали за днес, но ценете и знанията на околните. За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Ще се наложи да говорите със своите близки за техни проблеми. Помощта ви е наложителна и не бива да я отказвате. Ще ви отнеме много време, но пък ще си спечелите уважението и обичта им. На работното място не оставяйте задачите си на втори план. Късметът може да ви изневери, ако решите да обещавате финансиране на нов проект. Не проявявайте агресия към близките си и към интимната си половинка. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания.

ДЕВА

Най-сетне ще си вземете от вашите колеги дадените назаем пари. След това се пригответе за интересна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време отново да намерите пътя към себе си. Възстановете равновесието и стабилността си на работното място и не позволявайте на никого да ви лиши от тях, за да живеете в пълна хармония със себе си. Ако имате семеен празник, вечерта можете да отидете на ресторант и да си създадете приятни емоции в семейството. Хапнете си вкусно, но ако има все още забрана за посещения в заведения пригответе нещо у дома. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес сте отпаднали и без настроение. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не бързайте да постигнете нереални цели. Постарайте се да не стигате до крайности в поведението към колегите си, до излишен драматизъм и агресивни реакции. Действайте директно, като кажете мнението си честно, но и деликатно. Нямате никаква причина, ако сте семейни да допускате странични хора до личните си отношения, защото не са до вас с благородни помисли да съхранят брака ви. Точно обратното, целта да сте още по-нещастни, за да бъдете използвани от тези "доброжелатели“.

СКОРПИОН

Обзети сте от желание да постигнете целите си. Това ще доведе до противоречие с вашият вътрешен свят, който не допуска прибързани решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите. Денят е подходящ за уговаряне на делови срещи и разговори, които ще бъдат успешни, ако ги провеждате в присъствието и на вашите колеги. Денят не е особено е благоприятен за сключване на брак, защото може с времето да избликва често агресия. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинката си, намерете сили в себе си да й простите.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от проблеми заради невярна информация. Невидими пречки ще усложнят живота ви. Дръжте в идеален ред документацията си. Не се поддавайте на илюзии и бъдете внимателни по пътищата, ако сте зад волана. Контролирайте емоцията, която ви пречи най-вече в разговорите на работното място и с деловите партньори, ако се налага да ги проведете в този ден. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца може да се появи мечтаното дете.

КОЗИРОГ

Новото начало е свързано с промяна на начинът ви на живот. Ще подкрепите емоционално нестабилен ваш приятел. Променете обстановката в която работите и подредете по нов начин вашия офис. Обмислете разговор с преките си началници за делови промените на работното място, които са във ваша полза. Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна романтична и интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

ВОДОЛЕЙ

Проведете важните делови разговори и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато е успешно. Не обсъждайте договори свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми. Денят ви е успешен, но всичко трябва да постигнете сами, като не пропускате факта, че прозорливостта е задължителна. Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

РИБИ

Доброто настроение ще ви помогне да се справите със задълженията си. Ще ви е трудно да изберете една от многобройните покани за вечерта, които ви отправят днес. Начинанията ще ви донесат успех. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Деловите предложения може да ви донесат загуби, ако проявите доверчивост и наивност. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия или на брачната половинка. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: