Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквано запознанство променя живота на една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:24 / 13.08.2020Коментари (0)941
©
Дневен хороскоп за 13.08, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Пригответе се за проблеми, свързани с промени, за които ще научите неочаквано в този ден. Възможен е конфликт с ръководството. Новини ще ви развалят настроението ви и ще занижат самочувствието ви. След време ще съжалявате, че сте се предоверили. Не противоречете на никого на работното си място. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте, ако видите, че деня ви е неочаквано напрегнат и труден. Анализирайте работата си, за да се справите. Възможен е конфликт с колегите и ръководството.  Потърсете компромис. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не предизвикате проблеми. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.  

БЛИЗНАЦИ

Ще жънете успехи в материално отношение, но не бързайте да харчите вече спечеленото. Ако сте предпазливи  и прозорливи ще успеете да погледнете на събитията отстрани и да си направите верните изводи. Не прекалявайте с изискванията към колегите си. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте разстроени, но и агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимия си. 

РАК

Емоцията бликаща от вас за пореден път блокира шансовете ви за успех. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза. Ще се справите успешно със служебните си проблеми. Ще завършите задачите си, ако не се оставите в лапите на депресията, заради липсващата ви увереност. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас или нарочно стигат до ушите ви, за да се ядосвате. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

ЛЪВ

Реализирате се успешно, ако работите в областта на банковото дело и финансите,  а днес имате възможност да се обогатите с нова информация. Ще откриете нови клиенти и ще умножите приходите си. Деловите разговори  са успешни, ако ги проведете в този ден. Деловите ви отношения изискват максимална активност от ваша страна. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си, дори и ако сте уморени. Не бива да закъснявате, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

ДЕВА

Бъдете внимателни в отношенията с деловите си партньори. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени. Очаквайте добри новини. Ако се занимавате с търговия и внасяте стоки от чужбина, бъдете коректни с документите, за да избегнете проблемите, стига вноса да е разрешен при неочакваните и чести промени на планетата. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома при партньора и децата си, ако сте семейни. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропускат покана и да отидат на вечерята.

ВЕЗНИ

Пазете се от запознанства, които не ви харесват от пръв поглед. Интуицията ви е тази, която ви пази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори, въпреки че на моменти сте податливи на омайни думи и обещания. Не уговаряйте важни срещи. Не е желателно да осъществявате делово пътуване, защото сте разсеяни. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. Несемейните жени може точно днес да срещнат подходящия партньор. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Вашето желание за постигане на материално благополучие ще скрие от погледа ви истинското положение на нещата, а след това ще се чудите кого да обвинявате за неуспехите си. Бъдете компромисни и не създавайте повод за разправии. Предпазливо допускайте в живота си нови делови партньори, за да не се разочаровате и да избегнете финансовите загуби. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, само защото сте се изпокарали. 

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да сте активната страна и да изясните отношенията с партньорите си от сутринта. Вашият стремеж към ред и умението ви да сте практични са водещи в разговорите и срещите ви, но емоцията блокира пътя ви. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, а вие им покажете, че цените техните умения. И вие сте доволни, но и те от вашите похвали. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори са причина за инфекциозни заболявания. 

КОЗИРОГ

Ще се придвижвате бавно напред към целта си за деня. Не рискувайте и запазете спокойствие, каквото да става около вас. При делови срещи бъдете изключително тактични. Вашата безпощадност към подчинените ви, ако сте на ръководен пост и нежеланието ви да се вслушате в мнението им, ще предизвика напрежение. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към интимната си , ако я имате до селбе си. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят партньора ви.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви разрешаване на важни делови проблеми, но дали ще успеете до края на деня, зависи от вас. Очаквайте новина за добри приходи или за изплащане на закъснели хонорари. Пазете се от силни емоции, за да не ви попречат на работата. Избягвайте разправиите с колегите си. Бъдете отговорни към задълженията си. Неизпълнени обещания към партньора си и децата са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си. 

РИБИ

Реализирайте с успех идеите, ако сте заети в сферата на изкуството, творете без колебание. Денят е идеален за нови срещи и неочаквани запознанства. Постарайте се да избегнете непредвидени разходи. Себеанализът и анализът на постигнатото е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Дайте реална оценка на постигнатото. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, а ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не партньора ви.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: