Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неотложни професионални проблеми объркват деня на една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 08:40 / 16.11.2020Коментари (0)540
©
Дневен хороскоп за 16.11, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага ще осъзнаете, че има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни и сте преценили, че нямате шанс да постигнете хармония в отношенията. Сексът не е повод за примирие. 

БЛИЗНАЦИ

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място. Общуването с близките ви е затруднено заради нахалството на роднини. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

РАК

Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за пътуване и незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот. 

ЛЪВ

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързано крайни решения във ваша вреда. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии. 

ДЕВА

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място се осъществява. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

ВЕЗНИ

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Може да откриете нови източници на доходи, но бъдете внимателни и преценявайте правилно възможностите и ползите за вас. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

СКОРПИОН

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия. Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка. 

СТРЕЛЕЦ

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови контакти, но след като обмислите намерението. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите, дори и да сте семейни - полага ви се малко отмора с приятели. Несемейните може там да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

КОЗИРОГ

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение, колкото и да са сложни и да изискват допълнени знания. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Избягвайте критиката към вашите колеги. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония. 

РИБИ

Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но не прибързвайте. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана. Целия свят ви е виновен, незнайно защо. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: