Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятната трансформация на една анорексичка до секси мадама с голям бюст
Автор: Екип Ruse24.bg 12:22 / 06.10.2020Коментари (0)505
©
Всички сме чували за анорексията и фаталния край, до който може да доведе тя. Сега ще ви разкажем една история за борбата на младо момиче, което е стигнало до критичните 29 килограма след 5 години диети.

Ани преминава през 9-те кръга на ада и е на ръба на смъртта. Брутални снимки разкриват кошмара, който я измъчва. Тази история настина ще ви разтърси. 21-годишното момиче е хоспитализиране 5 пъти, тъй като гладът я е довел буквално до ръба.

Въпреки това, колкото и удивително да е, Ани успява да победи анорексията. Как го прави? Започва да си хапва шоколад. Когато отрила, че това не я натоварва и не повръща, тя постепенно започва да се захранва.

Сега момичето тежи 45 килограма и говори за първи път след началото на борбата й с анорекцията.

"Беше лудост. Мислех си, че като хапвам шоколад ще започна да качвам много килограми, но и това беше моментът, в който разбрах, че яденето не е толкова страшно, а може дори да е много по-вкусно, отколкото съм мислела“, споделя Ани.

"Някога отказвах да си хапвам. Ако сложите лазаня пред мен, буквално бих се разкашляла или повърнала. Бях стигнала до момент, в който не исках да стоя в една стая с храна“, признава момичето.

"Когато трябваше да хапна нещо, просто си препичах хляб и му слагах малко конфитюр с ниско съдържание на мазнини. Не исках да натрупам килограми“, добавя Ани.

"Казаха ми, че има риск да получа инфаркт, защото съм прекалено дребна. Стигнах до момент, в който едва заставах на крака, притъмняваше ми. Поглеждайки назад и виждайки какви снимки съм си правила, направо настръхвам.

Гледката е страшна, но преди исках да ставам все по-слаба и по-слаба, признава бившата анорексичка. За първи път Ани чува, че има хранително разстройство през 2012 година.

Преди бях много активна. Участвах в отбора по лека атлетика, хокей и тенис. Много бързо обаче започнах да губя килограми и медицинските сестри на отборите ме спряха от всякъде.

Много хора обаче пък ми казваха, че изглеждам страхотно, като съм свалила няколко килограма. Точно това бе причината да реша, че искам да продължа диетата си, а теглото бе единственото нещо, върху което имах пълен контрол. Започнах да го правя заради себе си. Просто исках да бъда по-слаба“, признава Ани.

По думите й пътят към възстановяването не е лек, но тя се старае да живее нормално. През октомври 2017 година Ани започва да тренира и да се храни балансирано и здравословно. Сега вече хапва по две кюфтета и чай на закуска. За обяд консумира авокадо, тост, яйца на очи, чери доматчета, риба тон и салата.

Следобед хапва протеиново барче, а за вечеря залага на сьомга с картофи, зеленчуци на скара. Понякога в края на деня хапва пилешко със зеленчуци или чили юфка.

Ани съжалява, че толкова години не е търсила помощ и е загубила образованието си. Пропуснала е възможности да пътува по света. "Загубих толкова много време. Пропилях много години“, споделя тя.

"Бях много умна, но се наложи да напусна училище. Не можах да отида и в колеж. Сега ми е трудно да наваксам с всичко, но се чувствам дизически добре. Сега имам гадже и нови приятели, които ми помагат и вече не съм толкова самотна.

Хората мислят, че съм отслабнала, защото съм търсила внимание, но това е тотално невярно. Трудно е да се обясни какво преживят и през какво преминах“, казва тя.

В момента Ани има 12 300 последователи в Инстаграм, които следят развитието й, завършва jenata.blitz.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: