Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятно успешен ден за Везните, Водолеите да не рискуват
Автор: Екип Ruse24.bg 09:44 / 21.10.2020Коментари (0)850
©
Дневен хороскоп за сряда, 21.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте претоварени с работа, заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи. Уговорете ги за следващия месец заради ретроградния Меркурий и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. 

ТЕЛЕЦ

Ще останете разочаровани в очакванията си за печалби от ваши начинания. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания, заради ретроградното движение на Меркурий. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща с приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството.

БЛИЗНАЦИ

Престанете да мърморите на партньора си за всяка дреболия защото скоро ще му омръзнете. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си.  Всичко замислено може да почака. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията успехът е с вас. След напрежението през изминалата седмица сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки.

РАК

Заредени сте със сили и желание за работа. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца. Отложете уговорените делови срещи, защото може да са във ваша вреда заради ретроградното движение на Меркурий. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря.

ЛЪВ

От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение, но сякаш сте повлияни и притеснени от ретроградния Меркурий. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете приготовления за ваш личен празник. 

ДЕВА

Дребни детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи, умерени и предпазливи - Меркурий е ретрограден. Говорете  с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, защото с нерви нищо няма да постигнете, най-много вие самите да се депресирате. 

ВЕЗНИ

На работното място се справяте отлично с рутинните си задължения, в пълен синхрон с ретроградното движение на Меркурий. Промените са положителни. Всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи. Единственото изискване  е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори. Общуването с близките ви е затруднено, защото не сте в състояние да ги разберете и да простите поведението им. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. 

СКОРПИОН

Бъдете умерени в разходите. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си, избягвайте общуване с непознати хора и не се движете сред тълпите, за да избегнете проблемите заради ретроградното движение на Меркурий. Разчитайте преди всичко на себе си. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега,  но не пречат да успявате на работното място. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно, но Меркурий в ретроградното си движение поднася изненади. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение.

КОЗИРОГ

Жънете успехи и отново ви завиждат. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори, но ви съветвам да ги приключите другия месец, заради ретроградното движение на Меркурий. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят конкуренти. Не разказвайте притесненията си. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. 

ВОДОЛЕЙ

Начинанията са неуспешни, но Меркурий е все още ретрограден. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия.

РИБИ

Отново обмислете предстоящите делови разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални плановете. Не пропускайте да се видите с ваш приятел, адвокат и да обсъдите възможния риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани при ретроградното движение на Меркурий. Не мислете за промени на работното място. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: