Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Незабравими сексуални мигове за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 08:47 / 05.03.2020Коментари (0)636
©
Дневен хороскоп за 05.03.2020 г., четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа в този ден, вашата ви е достатъчна, преумората ви е много, затова вечерта си дайте заслужена почивка. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори, а и Меркурий е ретрограден. Не проявявайте капризи у дома и проявете разбиране към молбите на вашите близки. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

ТЕЛЕЦ

Разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят важна информация, привидно за да ви спестят неприятностите, които, ако при ретроградния Меркурий не бъдат отстранени ще се задълбочат. Запознанствата ви носят положителни емоции и приятни разговори, но не бива да сте прекалено доверчиви. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви, въпреки че имате повод за това. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

Ако имате възможност и можете да си вземете ден почивка, пътувайте и се отдайте на положителни емоции, дори и ако имате делова среща. На работното място не са изключени поредните проблеми, заради разсеяност и прибързаност, само защото искате да отхвърлите задачите си до обед, а и Меркурий е ретрограден. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РАК

Наложете си спокойствие и не забравяйте, че е добре да сте умерени във всичко, което предприемате заради ретроградното движение на Меркурий. Импулсивните действия са във ваша вреда. Прикривайте от колегите си вашите стремежи, за да не ги ядосате. Не превръщайте с необмислени действия своите съюзници във врагове. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ЛЪВ

Разчитайте на интуицията си, ако се налага за известно време да сте извън работното си място на делова среща, която е подвластна и на влиянието на ретроградния Меркурий. Емоцията може да ви попречи да вземете правилно решение. Имате възможност да обърнете внимание на предложенията на вашите колеги, които пренебрегвахте заради служебните си задължения. В личните отношения сте неуверени. Проблемите са породени от ваши грешки, но вие отказвате да го осъзнаете. Склонни сте отново да изневерите, но това не е начин да осъзнаете силата на вашите чувства и тези на вашата половинка.

ДЕВА

Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на емоцията и със сигурност няма да са правилни. Завършете стари задачи, съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Възможни са непредвидени разходи или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден.

ВЕЗНИ

Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате уморени. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете вече започнатите. Заредете се с оптимизъм, дори и ако вашите колеги се опитват да ви налагат мнението си. С доброто си настроение ще преодолявате с лекота трудностите през целия ден. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

СКОРПИОН

Няма да ви е лесно да се примирите и да простите предателството на ваш колега, който се опитва да провали важна среща, без да се съобрази, че вреди на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Въпреки възможния неуспех скоро съдбата ще ви поднесе неочакван положителен обрат. Анализирайте грешките и поведението си. Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се да не прекалявате с активността си на вашето работно място. Меркурий е ретрограден и изисква да сте умерени и да забравите начинанията. Не се отклонявайте от вашата главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте колегите си, защото това не е ваше задължения. Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи при среща с ваши приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши колеги или делови партньори, пристигнали без да ви уведомят предварително, защото обратите може да са неочаквани и във ваша вреда заради ретроградния Меркурий. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало заради обзелата ви нервност, работата ви спори. Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не се обвързвайте прибързано в сексуална връзка, за да не се окаже, че душата се различава от външността.

ВОДОЛЕЙ

Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си неочаквано за всички и с гаранция за провал за вас, особено при ретроградния Меркурий. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за семейните разправии ви вреди. Самотните жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са женствени, не е нужно да са гримирани, но винаги да са привлекателни. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

РИБИ

Почивката ви и при възможност през деня, а и вечерта е задължителна и ви действа като лекарство. Ако се налага да работите, отхвърлете задачите си и следобед се приберете у дома. Напрежението ви вреди. Лекомислена самоувереност и неправилната преценка на силите ви е във ваша вреда и заради ретроградното движение на Меркурий. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: