Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Никога няма да повярвате на колко години е тази жена
Автор: Екип Ruse24.bg 09:32 / 14.03.2023Коментари (0)268
©
Младеещата Норма Уилямс разкри пред New York Post тайната на красотата си. На 74 години, родом от британския град Ливърпул, тя признава, че истината е във виното – всяка вечер ликвидирала по една бутилка и така се поддържала във форма.

На младини Норма страдала от наднормено тегло, но сега, когато ребрата й се броят, тя няма проблеми и не спазва никаква диета. Сутрин закусва кроасан и чаша капучино, през деня се налива с поне шест чаши чай с много захар и хрупа по няколко опаковки от любимите си бисквити след основното хранене. Режим спазва единствено на вечеря, когато консумира микс от ядки, няколко вида меса и сирена, пълнозърнест хляб, сьомга на скара или скариди в тесто, картофи и зеленчуци. И всичко това се преглъща по-лесно с вече споменатата бутилка вино, която пие по норматив.

Жената твърди, че се чувства значително по-енергична, отколкото на 20 години. "През последните 50 години енергийните ми нива нараснаха извънредно и това ми позволява да живея по този начин“, споделя Норма, която на ден изминавала около девет километра, а също така редовно тренира с тежести от 3,5 килограма.

"Ще доживея до 180 години“, зарича се Норма Уилямс, според която лекарите са досадни. Тя има и конкретна мечта – да стане модел и да се разходи по модния подиум в Милано. "Не съм съгласна, че съвременният свят принадлежи на младите, както ни карат да вярваме. Възрастните трябва да дават пример и да бъдат модел за подражание“, казва 74-годишната Норма. След което се хвали, че другите й давали не повече от 45 години,пише Телеграф.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: