Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Николаос Цитиридис: Дано никога не стана като Слави
Автор: Екип Ruse24.bg 12:36 / 09.05.2022Коментари (0)698
©
"Дано никога не стана като Слави. Не че нещо, ама постоянно ми казват: "Копеле, никога няма да станеш като Слави", ами да, и добре, че е така." Това каза от сцената на "Комеди клуб" водещият по Би Ти Ви Николаос Цитиридис, който се върна след пандемията и за един ден събра три представления за желаещите. В тях симпатичният Нико разказа живота си през призмата на смеха, като не пропусна и най-щекотливата тема - жените му.

"Имам някакво проклятие в живота си с жените. То е свързано с това, че когато се разделя с момиче, веднага след това тя си хваща човек, с когото има дълга и щастлива връзка. Та аз съм последната грешка на жените", започна Цитиридис, а препълнената зала избухна в смях и ръкопляскания.



"Истината ви казвам - първата ми най-дълга връзка беше шест години и тя завърши с годеж. Обикновено годежът завършва със сватба, но ние приключихме дотам. Това беше. В моя случай какво се случи - шест месеца по-късно тя тръгна с моя най-добър приятел. И сега, по-късно, те вече очакват първото си дете, ще се женят скоро, а аз какво - изкарвам пари от тяхната история", с усмивка споделя Цитиридис.

Веднага след нея той имал интелигентно гадже, което бързо го оставило, тъй като "беше много умна, но пък после си хвана момче и четири години беше с него".

"Това вярно си е проклятие. А съм имал и други моменти - спах с едно момиче и на следващия ден пък тя се омъжи. Е, не знаех де, но и това нямаше да ме спре", продължи Нико, като накрая на женските му неволи осветли малко и последното си гадже. "Е, вече имам гадже, което е хипохондричка. Заклевам се, по време на пандемията най-секси бях, като бях с маска до нея. И да, може да сме на плажа, да е топло, но тя винаги: "Ох, течение става отнякъде. Та животът ми е по Шекспир от няколко месеца, но съм щастлив", смее се Цитиридис.

В продължението на историята за живота му той разказва как на 19 години започнал да работи на строеж, за да има пари за цигари. Има-няма известно време и почнал да оплешивява. "Носех календарче на Гунди в портмонето си и бях вече детски аниматор. И да ви кажа, децата са едни добри лъжци, защото ние ги правим такива. Това, че едно дете лъже, че не е откраднало играчката, е абсолютно същото, като един възрастен каже, че не е откраднал държавния резерв.

Тъпотията е една и съща, мащабите са различни", продължава водещият, който след тази работа е започнал като журналист. "После ме взеха в телевизията. И аз не знам как попаднах там, да ви кажа, но съм много щастлив. И всеки път, където и да отида, все някой иска да ми е приятел и да ми дава "безплатно" някои неща. А аз най-харесвам да съм водещ в секса, не в телевизията, защото две минути тъкмо си започнал и казвам: "Това беше всичко за днес, благодаря", приключи Цитиридис, а залата избухна в аплодисменти.



Да гледат изпълнението на Нико бяха дошли режисьорът Димитър Коцев - Шошо, певецът Рафи, Боряна Братоева и много други.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бойни спортове
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: