Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новият Ерген: Една остра дума, може да ме боли с дни
Автор: Екип Ruse24.bg 18:28 / 28.08.2022Коментари (3)647
©
Тръпки от любопитство, удоволствие и напрежение тресат половината от дамите в България, след като стана ясно кой ще е новият мачо в шоуто "Ергенът". Пианистът Евгени Генчев, гений на клавишите, израснал в Лондон и изнасял концерти в цял свят, за месец ще влезе в луксозния оазис на женското внимание във втория сезон на риалитито за търсене на голямата любов в ефира. 

Красавецът от Пловдив е почти непознат за широката аудитория, тъй като е живял само в чужбина, но е голямо име в музикалните среди. На пианото Евгени е магьосник, а как продуцентите на "Ергенът" са успели да впримчат нежната му душа в шоу за разюздани дами, остава тайна. Изключително предан на семейството и приятелите си, Евгени крие личния си живот от прожекторите. Малцина знаят, че 32-годишният пианист е зодия Рак, обожава семейството си, вярва в ангели, харесва драмите и не обича филми на ужасите. В "Ергенът", чиито снимки започват до седмици изпълнителят, композитор, модел, преподавател, есеист, фитнес-маниак и баскетболист, може да срещне всичко от това. Дори и филм на ужасите или пък своя нов ангел.

Мълвата из средите на музикантите у нас твърди, че на този етап Евгени няма момиче до себе си. Прекалено е зает да се занимава с пиано, бизнеса с класически музикален мениджмънт, който развива, фитнеса, без който не може и... новия ангажимент в шоуто. Чувствителна натура, младият композитор не искал да вижда наследнички на Благовеста Бонбонова и Виктория Капитонова в предаването, тъй като бил отвратен от меркантилността и фалша в жените. Идва с класата на звезда, свирила на сцена с Лейди Гага и Том Джоунс. Учил е в Кралската музикална академия в Лондон и в Международната пиано академия "Incontri col Maestro" Имола, Италия, дипломиран и в "Guildhall School of Music & Drama" в Лондон. Концертирал е из цяла Европа, Северна Америка, Китай и Австралия. Носител е на повече от 15 национални и международни награди за пиано. Какъв е обаче смуглият мачо, който отвън изглежда като микс между плейбой и звезда от турска сапунка?

"От дете имах щастието да бъда отгледан в къщата на баба ми и дядо ми, по-специално в тяхната зеленчукова градина, където им помагах да изчистват плевелите, помагах при засаждането на домати и чушки, а понякога дори орях земята с нашия малък ръчен трактор. Тогава усетих колко много заземяващо и зареждащо е да си в контакт с почвата и още повече да се грижиш за нея. Тогава разбрах и странната връзка на аромата, излъчван от почвата, който също резонира директно с музиката", казва 32-годишният красавец. Романтично нали? Доста по-богат изказ от "много мило", смеят се отсега фенове на риалитито, подигравайки Виктор Стоянов от първи сезон за вечната му реплика, пише "Уикенд".

Баба и дядо са като пианото за Евгени - връзката помежду им е несъкрушима. Младият изпълнител признава, че от дете се запалил по клавишите. "Бях на 8 години. Съседът ми имаше пиано и бяхме добри семейни приятели. Той беше студент в консерваторията и аз отивах и го слушах как се упражнява. Един ден той излезе за нещо и аз копирах на ухо мелодията, която свиреше преди това. Той беше толкова впечатлен, когато се върна, че говори с родителите ми да ме запишат на уроци по пиано. Така стартирах", разказва началото "ергенът".

Евгени освен пианист и концертен изпълнител, е и есеист. Признава, че обича да пише размишленията си върху всяка композиция, която създава. Така по-лесно обяснява и на слушателите си какво иска да каже с музиката си.

Като всеки млад мъж, красавецът е запален по фитнеса. Ходи на тренировки всеки ден, почива само веднъж седмично! "Първо проверявам мейлите си, после гледам малко баскетбол, голям фен съм, говоря по телефона, а после на фитнес. Ходя почти всеки ден, само когато имам грип мога да пропусна. Чета много. Обичам да чета. А след това отивам на фитнес", разказва за режима си пловдивчанинът.

Клавирният гений е свирил по всякакви световни сцени, а подобно на цигуларя Дейвид Гарет, продуцентите му залагат не само на звука, който излиза под пръстите му. Визията за младия пианист е много важна. Евгени трепери над блюдата и внимава с калориите, дори сладкишите му са без глутен и захар. Много е чувствителен, но се старае слушателите му да разберат това, а не да го разказва по медиите. Въпреки това Евгени вдига завесата какво е щастието за него. "Аз съм много чувствителен - една остра дума, казана от човек, да речем, който в момента ми е гневен, ако е близък до мен, ме боли с дни! Знам, че ние сме само хора, но когато спрем да се занимаваме с негативни емоции, всички те бъдат премахнати от съзнанието ни, и може да гледаме напред, пътят е чист и видим, че може да създадем нещо - да, това е чувството да съм толкова щастлив, колкото някога бих искал да бъда. Това е - чист хоризонт, пред който има само съзидание - това е щастие", откровен е Евгени.

Меланхоличен, но и дързък, той става част от екстравагантна момчешка банда - за секссимволи с музикални инструменти. Идеята е на продуцента на "Юнивърсал мюзик" Анди Леомар. Седмина красавци с пиана, цигулки и чела правят едновременно нежна класическа музика и провокативна фотосесия полуголи на чаршаф. Групата е хит в Берлин и се казва "Симфониаците". Първото им парче е "Животни" и наистина от музиката и снимките на Евгени и останалите музиканти лъха животинското, което повечето дами ще харесат в новия "Ерген". Това обаче не е точно стила на пловдивчанина. Който признава, че не харесва грубиянщините, филмите на ужасите и дори вярва в съществуването на ангели.

"Бих казал, че не се притеснявам, че ще се варя в горещ казан цяла вечност. Какъвто и да е случаят след смъртта, просто трябва да се уверим, че извличаме максимума от живота си, да продължаваме да учим нови неща, да правим това, което смятаме за правилно и да инвестираме себе си в него. Ангелите не са нещо, което човек може да усети или обясни лесно. Предполагам, че е по-скоро усещане. Може би някои биха го нарекли интуиция. Аз съм преживявал това няколко пъти, така че бих казал "да“ - вярвам в ангели", казва бъдещият най-желан ерген на България. И веднага признава, че също така е и прагматичен. Не е убеден, че човек може да намери сродната си душа, с която да прекара дните до вечността.

"Може би е възможно... Искам да кажа, че не знам дали е така, но въз основа на моя личен опит. Не съм сигурен дали има определен човек или множество потенциални избори, които бихте могли да направите според обстоятелствата, в които сте се поставили", лаконичен е за голямата любов пианистът. За музиката въобще не е така скептичен. Смята, че вдъхновението може да дойде от всичко и той от всичко и го взима. "Музика, филм, гледка, усещане", разказва Генчев. Харесва да гледа любовни филми, драми и трилъри - от тях също черпи идеи за композиции. Понякога и от живота, за който не говори много... онзи, който му е разбил сърцето.

"Точно когато мислите, че нищо не може да се намеси във вътрешното равновесие, което сте постигнали, нещо ви потапя в състояние на мрачно отчаяние. Когато осъзнаете, че нещо дълбоко във вас се е променило, особено там, където никога не е изглеждало възможно, всичко става като мъгла, намесваща се в самото съществуване. Пътят свърши! Няма следваща спирка. Няма накъде. Има тиха решимост и увереност, че не сме способни да обичаме отново или да бъдем обичани отново", споделя тихо Евгени. Болката е също част от вдъхновението му. С тази нагласа започва една от най-добрите си композиции – "Някой, когото си обичал". Ала свършва така, разказва композиторът. "Едно просто падане не може да ни освободи от това състояние и все пак, както има ден след нощта, има надежда и след болката. Ние лекуваме разбитите си сърца като гледаме лъчите на светлината, независимо колко слаби могат да бъдат те. След като преодолеем страданието си вече знаем малко повече за себе си сега, отколкото сме знаели преди. Вече сме готови да поемем по новия път", казва "ергенът".

Дали Евгени ще срещне голямата любов, сродната душа и ангел в "Ергенът", пианистът ще разбере през септември. Тогава започват снимките на шоуто отново в Турция, където сексапилният "лъв на клавишите", както го наричат критиците в Европа, ще види дали някоя от дамите ще му даде вдъхновение за музика, любов и още нещо...

Епизодите с него още се завъртят по Би Ти Ви идната пролет.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз познавам Евгени. От къде и как не е важно, но .....той сподели нещо много важно!!! Той обича да чете и това си личи по всичко в него! Той е зодия Рак....жал ми е за златотърсачките, които ще се набутат в шоуто!!! Чакат ги тежки дни! Той няма да се колебае да изхвърли безмозъчните кифли!!! Ако може ще хвърчат по две, три наведнъж! Той е много ерудиран и понякога изпада в крайности, когато защитава мнението си! Да, той има аргументирано мнение почти по всичко....това му създава проблеми с масата рептили и инсекти, които са му мнооого под нивото!!! Момичета, момичета....изобщо не ви завиждам.....ще трябва много да се постараете и запомнете!!!!! Бъдете винаги честни и прями с него!!! Усети ли, че го лъжете...край завинаги, прошка няма да има!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: