Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ново 20! Векилска и Емо Чолаков се връщат в Би Ти Ви?
Автор: Екип Ruse24.bg 17:34 / 06.07.2019Коментари (0)1258
©
Мариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в Би Ти Ви, стана ясно тези дни. Макар че и двамата напуснаха телевизията преди месеци, наскоро се появиха на официално нейно събитие, свързано с кампанията "Да изчистим България заедно". И се държаха така, все едно продължават да работят там. 

Поведението на Векилска и Чолаков на събирането, на което бяха поканени всички официални лица на Би Ти Ви, с пълно право предизвика подозрения, че двамата са решили да се връщат на старата си работа. Бившата водеща на "Тази събота и неделя" не спираше да се върти около екипа на предаването, в което си вадеше хляба до края на декември. Както е известно, след като напусна, тя отиде в Брюксел, за да работи в структура към Еврокомисията, свързана с въздухоплаването. За всички обаче е ясно, че тв звездата няма никаква представа от предмета на дейност на въпросната структура. Още когато замина, тя обяви, че ще я обучават, преди да започне същинската си работа. Не е ясно дали обучението е било успешно. 

Сигурно е обаче, че от известно време Мариана се е прибрала в България и не пропуска случай да се покаже в светските среди, за да напомни за себе си, а още повече – да се отърка в бившите си тв шефове. На събирането за екокампанията на телевизията една от най-коментираните теми бяха милите очички, които Векилска правеше на мениджърката по социалните проекти в медията – Мария Лазарова. Освен това звездата направи всичко възможно, за да размени поне няколко думи и с големия бос – Флориан Скала. Въпрос на време е да стане ясно дали усилията ѝ ще дадат плод. 

За Емил Чолаков вече е почти сигурно, че е отворил вратата за връщането си на старото работното място. Както "Уикенд" писа, говори се, че синоптикът страда от трудно преодолима носталгия по телевизионното си минало и все не може да свикне с липсата на камери и светлини там, където работи в момента. По странно съвпадение и неговият нов трудов договор е свързан с въздухоплаването, както на колежката му – занимава се с прогнозите за времето на летище "София". За разлика от Векилска, той има нужната квалификация, но колегите му подозират, че му липсва трудов ентусиазъм. В Би Ти Ви щатът му е свободен вече два месеца, докато този на Мариана веднага бе запълнен от новата водеща Александра Кръстева. Няма да е изненада, ако Емо скоро отново заблести редом с двете си колежки Станислава Цалова и Натали Трифонова. Показателен е фактът, че нито една от тях не присъстваше са въпросното екосъбиране, на което той бе поканен. 

За Мариана нещата с връщането в Би Ти Ви са по-сложни, твърдят запознати. Наследницата ѝ в ефира получавала много добри отзиви от шефовете си, а и зрителите я харесват, така че едва ли ще я свалят от екран. Шансовете за Векилска са или да я сложат зад кадър, което едва ли ще ѝ хареса, или да ѝ дадат рубрика в предаване като "Тази сутрин" или "Преди обед".

Още по темата: общо новини по темата: 1143
07.12.2019 »
22.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/191 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: