Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Огромно напрежение за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 12:17 / 10.05.2020Коментари (0)538
©
Дневен хороскоп за неделя, 10.05, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Уверени сте в силите си и ще успеете във всички занимания, като ги завършите до края на почивния ден. Не поставяйте ново начало. Обмислете възможностите за стабилизиране на финансовото си състояние. Планирайте задачите си за следващата седмица с вярата, че всичко постепенно се нормализира. Вашите колеги са разочаровани от нежеланието ви да им се доверите. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

ТЕЛЕЦ

 

Денят е почивен, но е успешен за вас. Анализирайте поведението на околните и ако не е това, което очаквате, преценете дали не сте го предизвикали със свои действия. Мнението и идеите ви ще бъдат чути от вашите колеги. Единствените проблеми са породени от сутрешна разправия с децата ви, която ви пречи да работите активно, защото постоянно мислите за тях. Възможен разрив в личните ви отношенията, защото сте прекалено ревниви. Денят е идеален за сключване на брак. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден по-добре не се поддавайте на изкушения, свързани с рисковани действия. Подтикват ви ваши приятели. Те знаят добре, че ако се захванете с нещо, винаги го завършвате и намирате необичайни решения за проблемите. Емоцията ви е повече от допустимото и ще се отрази на работата и на отношенията ви. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РАК

Отново сте във властта на емоцията и прекалената ви чувствителност пречи на реалната преценка на ставащото в този почивен ден. Работата, с която сте се захванали изисква много усилия, за да се справите с възникващите проблеми. Не е изключена подкрепата на хора, от които изобщо не я очаквате. Не я отказвайте! Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ЛЪВ

Причината да сте напрегнати е породена от незавършени задачи, които сте изоставили заради други задължения. Днес, въпреки че деня е почивен, е добре да ги приключите и да обмислите бъдещите си планове. Начинанията не са успешни, ако не сте завършили всичко изостанало. Не обмисляйте промени, за да избягате от отговорност и не пропилявайте успешния ден. Изобщо не сте нестабилни по отношения на личния си живот, но още не можете да осъзнаете този факт. Проблемите са породени от ваши грешки. Отново рискувате да изневерите, а след това се вините всички, но не себе си.

ДЕВА

Очаквайте напрегнат почивен ден. Не сте освободени и от делови разговори и от съвещание с вашите колеги и началници. Ще са успешни и ползотворни, ако запазите спокойствие и не показвате лошото си настроение. Не демонстрирайте вашата независимост и амбициите си. Внимавайте в думите и не бъдете инатливи, когато отстоявате вашето мнение. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението и ще ви окрили. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден.

ВЕЗНИ

Разправия с ваш колега ви действа подтискащо, но не ви позволя да се отказвате от задълженията си дори и в почивния ден. За да изясните чувствата си излезте извън вашия офис. Ще избистрите мислите си и ще осъзнаете какво да промените. Бъдете отговорни към задълженията си. На работното място очаквайте запознанства с нови делови партньори, които ще ви бъдат полезни в месеците пред вас. Отношенията с любимите хора постепенно се успокояват. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

СКОРПИОН

Пазете се от непредвидени сблъсъци на мнения с вашите колеги. Запознанства в почивния ден, които не са подходящи за вас може да ви отклонят от поетия път. Не е изключено за провалят професионалните ви планове. Трудностите са породени и от прекалената ви доверчивост и от навика ви да обсебвате хората около себе си. Направете правилна преценка на поведението си. Ще се изострят отношенията с партньора ви, ако не внимавате с думите си. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Полезно е да се преборите с егоизма си и с материалните си стремежи, опитайте да го сторите в почивния ден. И малкия напредък е полезен за вас. За трудностите по пътя ви не е виновен никой, освен вас. Справете се сами с тях. Престанете да търсите странични причини за ваше оправдание. Просто си спомнете, че при вашето желание да сте перфекционисти и вие често грешите. Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват.

КОЗИРОГ

Подвластни сте на промени в почивния ден заради стремеж да докажете, че сте готови за новите си задължения. Въоръжете се с търпение и не се противопоставяйте на хората от обкръжението си. Не проявявайте агресия и не се налагайте. Причината да сте недоволни от постигнатото и от себе си е, че не сте успели да отнемете от ваш колега задача, която носи добра печалба, защото бихте се справили по-добре. Каквито и задачи да имате през деня, след като ги завършите вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не ги обвързвайте прибързано в сексуална връзка.

ВОДОЛЕЙ

Търпението и коректното отношение към всички е трамплин за вашите нови успехи в почивния ден. Не започвайте нищо ново. Обмислете добре плановете си за деня. Това ви е достатъчно. Деловите разговори са успешни, но не забравяйте, че не бива да подписвате документи с неясно съдържание. Договорите за кредитиране или съдружие оставете за следващите дни, за да сте сигурни, че са ви необходими. Самотните жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят, и да не забравят правилото, че красотата идва от душата. Да са винаги женствени. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

РИБИ

Напрежението е огромно в този почивен ден. Начинанията ви са обречени на провал заради хората, с които сте решили да работите. Повечето задължения ще ви отнемат почти целия ден. Въоръжете се с търпение. Не се обвинявайте, че не сте преценили правилно силите си. Имате ги, но не сте готови да насочите енергията си към поставената цел. Не бъдете прибързани и обмислете добре каква помощ да искате. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: