Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От тази вечер 25 красавици ще падат в краката на един мъж
Автор: Екип Ruse24.bg 14:24 / 21.02.2023Коментари (0)722
©
С пълна палитра от вълнуващи любовни трепети, красиви гледки и силни емоции, най-романтичното риалити "Ергенът“ се завръща в ефира на bTV, за да покори отново сърцата на зрителите с ударна доза романтика и забавление. Новият сезон ще направи своя телевизионен дебют тази вечер от 20:00 ч. и обещава истинска "симфония от чувства“ с главен герой – виртуоза, покорил световните сцени на няколко континента, Евгени Генчев.

Във вторник вечер той ще посрещне 25 очарователни дами, копнеещи да срещнат любовта и да изживеят своята романтична приказка на едно от най-красивите кътчета на земята – перлата в короната на турската Ривиера – Бодрум. Сред претендентките за сърцето на световноизвестния пианист са европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. В първата "Церемония на розата“, която ще се състои още същата вечер, за една от тях обаче няма да остане цвете и ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне красивото имение завинаги.

"За мен любовта е безрезервна отдаденост, лишена от его. Тя може да оцелее без слава, без пари, без влияние… "Ергенът“ за мен не е шоу, не е експеримент – за мен това е реалност! Надявам се тук да срещна любовта такава, каквато не съм я изпитвал – абсолютна и безусловна“, споделя Евгени непосредствено преди запознанството си с дамите, които ще се борят за сърцето му в следващите три месеца.

"Надявам се Евгени да спечели доверието ми, както никой друг мъж досега“; "Изглежда ми много романтичен джентълмен, който знае как да се държи с една жена. Вълнение е слаба дума за това, което изпитвам преди нашата среща“; "На пръв поглед, без да сме се срещали, смятам, че Евгени е подходящият за мен мъж, а интуицията ми подсказва, че заедно ще намерим любовта“; "Евгени ми се струва много интелигентен, напорист и харизматичен. Смятам, че бързо ще разбере колко много си отиваме и няма да му отнеме много време да се влюби“; "Досега не ми се е налагало да се боря за внимание, но за този мъж си заслужава“; "Искам да изживея любовта с човек като него – музикант, човек на изкуството, пропътувал и опознал света“; "Искам да съм музикален инструмент в ръцете му“, не крият вълнението си момичетата преди срещата си с новия "ерген“ на България.

По време на целия сезон участниците ще търсят и откриват различни пътища един към друг, опознавайки както кътчетата на човешката душа, така и екзотични и вдъхновяващи места. Коя ще е дамата, която със своите качества ще успее да развълнува сърцето на Евгени дотолкова, че да пожелае да сподели живота си с нея, предстои да стане ясно в епизодите, които след премиерата на 21 февруари от 20 ч. ще се излъчват всяка сряда и четвъртък вечер от 21 до 23 ч. по bTV.

Още по темата: общо новини по темата: 5785
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/965 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Либерализъм и консерватизъм в Европа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: