Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Падна петата маска в "Маскираният певец", не липсваха изненади
Автор: Екип Ruse24.bg 13:44 / 19.10.2020Коментари (0)1006
©
Стефан Илчев умело се е крил повече от месец във впечатляващия костюм на Светлината във втория сезон на "Маскираният певец“.  Изпълнението на "La Luna" не донесe късмет на певеца и Светлината се превърна в петата паднала маска в шоуто, а AZIS и Владо Пенев отново отбелязаха попадение в предположенията си. "Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много.“, сподели Стефан Илчев веднага след разкриването на образа.

За първи път на сцената на предаването зрителите видяха две от любимите си маски от предходния сезон – Кукерът и Гарванът. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драго Драганов. "Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!“ каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от миналия сезон – Гарванът, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева.

"Аз съм един от най-изявените почитатели на българската естрадна музика. Винаги, когато изпълнявам тази песен се вълнувам страшно много.“, сподели Драго Драганов – Чая, който съживи Кукера с изпълнението на "Заклинание“ на Петър Чернев. "Когато преди малко панелът предположи, че аз се крия под маската на Баба Яга, получих повече обаждания, отколкото получавам на рождения си ден“, пошегува се телевизионният водещ, а минути преди това панелът даде единодушно вярно предположение за името на изпълнителя.

В две изключително оспорвани битки Златният излезе срещу Булката, а искри в тройния сблъсък размениха Плашилото, Баба Яга и Светлината. Тази вечер на сцената бяха показани и първите предметни улики за сезона, сред които зрителите видяха колие със специален камън, лист с ноти, книга, обувки, дамски обувки и месни продукти. Новите доказателства станаха повод и за нови предположения на звездния панел, сред които се наредиха имената на Румен Угрински, Даниел Петканов, Явор Бахаров, Лора Караджова, Гъмзата,  Михаил Йосифов, Башар Рахал. Незаменима помощ детективите получиха от комедийния актьор Любомир Нейков.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: