Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Папи Ханс до болка откровен, издаде тайни
Автор: Екип Ruse24.bg 11:17 / 26.05.2019Коментари (0)993
©
Папи Ханс се опитва по всевъзможен начин да преодолее голямата загуба на баща си. Видяхме какъв професионалист е на сцената на "Като две капки вода", на която излезе и пресъздаде образа си дни след жестоката драма в семейството си.

Ето, че сега прави и първите си признания за най-тежкия момент от живота си.

Той сподели, че загубата на близък трудно се преодолява, но и че с близките му са отделили цяла година, за да се сбогуват и някак да свикнат с последствията, тъй като били наясно с болестта, която не била от вчера, пише "Уикенд".

Проф. Трендафилов е починал от рак на белите дробове с разсейки. Лекарите са преценили, че няма смисъл от операция. Малко след като това стана ясно, бе тиражирана информация, че бащата на Папи Ханс се е разболял, след като се наложило да се огласи, че е бил сътрудник на бившата Държавна сигурност. Дали е така обаче, признава за първи път самият изпълнител:

"Не, истината е друга. Носел е рака в себе си от 3-4 години, съдейки по стадия, в който го открихме. Тоест разболял се е много преди това, за което говорите. Въпросното огласяване въобще не е разклатило баща ми по никакъв начин, защото той винаги е бил адски откровен човек.

Никога никого не е измамил през живота си. Не е излъгал, откраднал, не е на направил нищо лошо. Баща ми просто е имал неприятни спречквания с една абсурдна система, която го е принудила да симулира, че й помага по някакъв начин". И продължава с още по-болезнен тон:

"Баща ми е сред най-страхотните хора, които съм имал удоволствието да познавам, а и той мислеше същото за мен. Винаги сме се разбирали много. Възхищавам се на това, колко свободен човек беше, как винаги ме е разбирал и е приемал моите начинания с голяма усмивка.

Песента "Кекс" никога нямаше да се случи, ако не бяха майка и татко. Те много се изкефиха на парчето, колкото и това да се струва невероятно на някои. Казаха ми, че е страшно забавно, че е нещо различно и трябва да го направя“.

Папи признава, че гледа да се фокусира в ангажиментите си, за да не мисли за загубата. В момента е разкъсан между няколко неща – едното е рекламната агенция, която е стартирал в началото на годината.

"Намерихме си изненадващо бързо клиенти и имаме доста работа", отсича той.

Занимава се и с новото си парче, което ще бъде първата му колаборация с друг артист. И което скоро ще бъде факт. В "Капките“ пък е ангажиран по няколко дни и хвърля доста голям труд.

Константин, както е цялото име на Папи Ханс, категорично отрече да е бил уволнен от предната рекламна агенция, където започнал работа още през 2009-та. Първоначално е постъпил като стажант, а в последните 4-5 години е бил творчески директор и е ръководел екип. Решението да напусне взел сам с идеята да създаде собствен подобен бизнес. Разделил се е приятелски с колеги и ръководство.

Папи опроверга и слуховете, че няма пари. Дори отсече, че в момента се намира във финансовия си апогей. Участията му вървели добре, а агенцията – още по-добре. Призна, че не се продава евтино и е сключил добра сделка с "Като две капки вода", където не е влязъл за победа, тъй като там се разчита най-вече на гласовите данни, а конкуренцията му в това отношение е доста голяма. Там се е включил най-вече за забавление.

В момента Папи Ханс няма гадже, а португалката, с която преживя разтърсваща афера, е последната му дама. Колкото до бившата му Дара, той отсече: "В адски добри отношения сме. Тя е една от най-близките ми приятелки, постоянно се виждаме и си помагаме за работата. С нея сме страхотни партньорчета“, пише още седмичникът.

А относно слуховете, че Тита е влюбена в него, а той си лягал с Мария Илиева, Константин Трендафилов заявява през смях:

"Четох, че Тита била лудо влюбена в мен. Може и така да е, знам ли (смее се). Във всеки случай, не съм го разбрал. С Тита и Мария сме в страшно близки отношения. И двете ги харесвам много, бързо станахме приятели“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: