Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Пламен Пържолата надмина всички граници, снимайки се сам как пие отлежало уиски от бутилката, докато шофира
Автор: Екип Ruse24.bg 10:22 / 23.03.2024Коментари (2)1135
©
Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се прочу с трите "златни" пържоли от рибай стек, за които плати 650 лв. заедно с бакшиша във варненско заведение. Тогава култовият бизнесмен сам снима видео и се похвали в интернет, предизвиквайки истински фурор.

Този път любителят на тежки софри и кръшни ритми надмина всички граници, снимайки се сам как пие отлежало уиски от бутилката, докато шофира ултрамодерен тузарски джип за 200 бона. Пламен заснема 10-минутни клипове, в които смело надига шишето и отпива глътки на фона на люта чалга.

В същото време до него се вози младо момче, което му асистира с бутилката, а на задната седалка е семейството му. Видимо никой няма сложен предпазен колан, а времето навън е дъждовно и чистачките не спират да работят.

Пламен на няколко пъти заснема и километража, който удря 184 км/ч, а на моменти наближава 200. Не пропуска да обърне камерата и към себе си, за да покаже как пали цигара и на няколко пъти надига шишето със скъпарско уиски, припявайки си ромски мелодии, пише "България днес".

Клиповете са публикувани на 12 март, два дни преди рождения ден на дъщерята на Пламен - Мелиса, чийто празник таткото превръща в истински фурор - нещо средно между сватба и абитуриентски бал.

Това съвсем не е първият път, в който познатият като Ерджан в родното си село Беломорци край Варна бизнесмен се снима зад волана без колан и с висока скорост. Както "България Днес" писа по-рано, мъжът публикува 14-минутен клип през ноември м.г., по време на който баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави жени. Кара само в лявата лента и другите автомобили се дърпат вдясно, за да му направят място. Пламен снима постоянно и километража, който в един момент заковава 195 км/ч.

Почти няма ден, в който любителят на купони да не снима как шофира без колан с висока скорост или седи на отрупани маси с квалитетни напитки и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И какво му е великото, че и отгоре на това клип снимал как пие и шофира.Олигофрените май взимат връх в тази държава. Другият път да заснеме как лети с 200 км и се хвърля с джипа си във дълбока пропаст както снима с телефона син
0
 
 
Никакви граници не е преминал, защото никой не му ги е поставял. Иначе щеше да има контрол и сурови санкции. Вместо това имаме масова слободия и безхаберие. Непрекъснато всякакви подобни индивиди се хвалят с "постиженията си", а държавата гледа безпомощно.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: