Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Политик показа неизвестна страна от живота си
Автор: Екип Ruse24.bg 15:52 / 17.05.2023Коментари (0)434
©
Необичайно хоби разкри един политик, който пропуска вече няколко парламента. Председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева представи в парламента фотоизложбата си "Родопите отвъд познатото".

Нейният колега, който оглавява 49-ото Народно събрание Росен Желязков откри експозицията и отбеляза, че това е нетрадиционно събитие, което разкрива председателя на 44-ото НС в различна светлина. По думите му изложбата дава възможност да видим през погледа на Цвета Караянчева, през нейната душевност красотите на Източните Родопи. Всички тези запечатани моменти са възможност да открием непознати места, но и да погледнем човека от друг ъгъл, посочи той. Благодаря за прекрасните фотоси, за вдъхновението и романтиката, с които ни зареждат, каза Желязков.

Председателят на 44-ото НС Цвета Караянчева отбеляза, че изложбата включва фотоси на по-непознати, но интересни и магнетични места и за това експозицията се казва "Родопите отвъд познатото". Аз живея в най-прекрасната планина в България – уютна, пъстра, усойна, мистична, подчерта Караянчева. Тя посочи, че за нея е привилегия да покаже Родопите през очите на човек, който никога не си е тръгвал от тази чудна земя, чиято магия се олицетворява от родопската каба гайда. Председателят на 44-ия парламент цитира думите на Иван Вазов: "Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял България".

Цвета Караянчева отбеляза, че снимките не са професионални и включват обекти от различните общини на област Кърджали, пише "Труд". Моята цел е да покажа колко обичам Родопите и да накарам всички вие да се влюбите, подчерта тя. Ако поне един от вас намери в експозицията причина да дойде до Кърджали, значи моята мисия е изпълнена, заяви председателят на 44-ото Народно събрание.

В края на месеца по покана на евродепутата Асим Адемов изложбата ще бъде показана в Европейския парламент в Брюксел, а после ще бъде представена на различни места в страната.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: