Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Попфолк певецът Галин призна за ужасно предателство от любовта на живота му
Автор: Екип Ruse24.bg 15:00 / 18.09.2022Коментари (0)840
©
Тийнсензацията Галин не обича да говори за личния си живот, още по-малко пък за любовния. Но в скорошно тв интервю наруши това мълчание и срази всички с шокираща история, която е белязала живота му завинаги и оттогава много внимава в любовта и в кого се влюбва.  

Противно на очакванията, че на известните и богатите животът им върви по "мед и масло", Галин разкрива за ужасно предателство от любовта на живота си, пише "Блиц". 

Любимецът на публиката преброи колко пъти е бил предаван до сега: “В работата около 4-5 пъти, в любовта само един път са ме предавали, но доста стабилно. Бях вече звезда. Дори не мога да опиша чувството какво е – на страх, все едно не чувствах смисъл да живея вече. Няма да допусна да се влюбя повече в такъв човек. Аз знам кой е лошият герой. Това усещам като предателство. Точно тогава бях започнал да развивам лейбъла си".

Признава, че много пъти в живота си е чувал “не" и разказва:  “Като започнем от училище. Имаше други хора, които бяха любимци. Колеги, които в годините съм чувал коментари, че не мога да пея, че песните ми не струват, че всяка година казват: “До тук е той. Край! Приключва!" и т.н. Но тук съм! Има ме!"

Не крие, че певицата Гергана до голяма степен е променила живота му: “Подаде ми ръка. Аз бях никому неизвестен. Благодарение на нея ми тръгна кариерата. В добри отношения сме. Много често ми пишат нейни фенове: “Подай ръка на Гергана. Тя навремето на теб ти подаде ръка". Аз подадох ръка на Гергана. Направих песен за Гергана. Много е важно човек сам да иска да направи нещата за себе си. Ако Гергана утре ми се обади и ми каже: “Галински, много искам да се върна на сцената. Има ли някаква възможност да ми направиш песен? Да ми помогнеш дори финансово да направя клип?" – Аз съм изцяло “за". Това е толкова малко на фона на това, което тя е направила – задвижила е лавината, която е последвала в моя живот" – разказва Галин.

На фона на силната конкуренция в жанра, не ламти да е непременно номер едно. “За мен е важно да съм в Топ 10. Никога не съм  се борил да съм №1. Азис е най-големият!  При жените не можа да кажа, защото там е въпрос на вкус" – споделя своята класация изпълнителят.

Казва, че е добър и като певец, и като продуцент: “Смятам, че съм 8, не мога да кажа, че съм 10-ка. Смятам, че гласът ми докосва, имам някакво влияние върху хората, действам им емоционално. Като продуцент, то се вижда как вървят изпълнителите ми".

“С Емилия имаме проект. Кавър е песента. За първи път правя кавър в кариерата ми. От Емилия дойде предложението, за което аз съм изключително благодарен. Много харесах като хора и нея, и мъжа й" – разкрива Галин.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: