Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Портретът "Красивият Леонардо ди Каприо гледа встрани" бе оценен за над 1 млн. долара
Автор: Екип Ruse24.bg 12:56 / 26.05.2023Коментари (0)547
©
Звезди, сред които Куин Латифа, Джефри Райт и Хайди Клум, избягаха от суматохата на филмовия фестивал в Кан, за да присъстват на благотворителна кампания за набиране на средства за изследвания на СПИН в усамотен луксозен хотел в близкия курортен град Антиб, съобщават Ройтерс и Асошиейтед прес.

"Исках да бъда тук тази вечер, защото смятам, че това е толкова прекрасна благотворителна изява, че просто трябва да направя каквото мога, за да помогна“, каза певицата Биби Рекса, една от звездите, които взеха участие в събитието в четвъртък.

Освен Рекса, Гладис Найт, Адам Ламбърт и Холзи забавляваха щедро даряващите гости, а Куин Латифа бе водеща на вечерта, която включваше модно ревю и търг.

Целта на луксозната вечер беше да се съберат пари от името на Фондацията за изследване на СПИН amfAR, която също така подкрепя превенцията на ХИВ, обучението за лечение и правното застъпничество.

"Нашата цел е да има лечение за всички“, каза от името на amfAR главният изпълнителен директор на организацията Кевин Робърт Фрост на синия килим на събитието.

Преди вечеря гостите се разходиха из райската градина на хотела с изглед към морето и огромна яхта, като отпиваха шампанско и разглеждаха предметите, които се продаваха на търг.

Картина, озаглавена "Красивият Леонардо ди Каприо гледа встрани“, подписана от актьора и от автора - художника Деймиън Хърст, беше сред предметите на търга и достигна цена 1,29 млн. долара.

Геометрична фигура, изработена от стомана, стъкло и LED светлини, част от сценографията на филма "Вади ножовете 2“, също беше предложена за закупуване. Чифт обеци от бяло злато и диаманти на "Шопар" се продаде за 295 000 долара. Централно място заемаше уникален спортен автомобил "Астън Мартин", първият от този тип в света, който беше продаден от Ева Лонгория за 1,6 млн. долара, пише "24 часа".

Хайди Клум бе облечена в бледозелена рокля с пера, която оставяше следа от мъхести перца след себе си, докато Рекса носеше рокля с панделка, която беше толкова голяма, че приличаше на чифт крила. Гостите завършиха вечерта с танци до ранните часове на афтърпартито, което се проведе край плувния басейн на хотела.

Най-евтиният билет за един гост започваше от 25 000 долара, а срещу 500 000 долара можеше да се купи първостепенно място за 12 гости на официалната вечеря.

Фондацията amfAR обяви, че от 1985 г. насам е инвестирала близо 600 млн. долара в своите програми и е отпуснала повече от 3500 безвъзмездни стипендии на изследователски екипи по целия свят.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: