Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предсказанията на пророците казват какво ни очаква през 2023 г.
Автор: Екип Ruse24.bg 09:27 / 02.01.2023Коментари (0)431
©
"Слънчева буря ще удари света, но България ще оцелее." Това предсказва българската пророчица Ванга за следващата 2023 година. Въпреки че са изминали 26 години от смъртта на петричката врачка, хората продължават да вярват във всичко, което е казала тя приживе, събрано от учени и близки до самата нея.

"Нострадамусът на Балканите", както наричат Баба Ванга, прави много тревожни прогнози за следващата 2023 година. Тя смята, че нашата планета Земя ще бъде обект на смъртоносна слънчева буря, но България ще оцелее. Според Ванга ще бъде извършен и тест за биологично оръжие от държава, която пророчицата не споменава. Предсказването твърди, че стотици хиляди хора могат да умрат в резултат на тези експерименти. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените нации ефективно забранява подобни експерименти. И също така забранява складирането на вируси и опасни бактерии. Въпреки това, за някои за страни като Китай, се смята, че разработват тайно биооръжия, пише "България Днес".

Баба Ванга смята и че начинът ни на живот ще се промени изключително много, тъй като орбитата на Земята ще се измести и оттам, ще се появят нови болести.

Човек ще бъде създаван в лаборатория, а нормалното раждане ще намалее, дори на места ще се забрани, твърдяла пророчицата през проф. Шипковенски. Тя била категорична, че от 2023 г. хората ще започнат да избират пола си, както и болестите, 80% от които ще могат да се избегнат, като се премахнат "болните" гени от рода.

Ванга не е единствената с прогнози на новата година.

Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да е спокойна, а в света ще се случат хиляди неприятни събития. Човекът, написал 6338-те пророчества, отдавна си е отишъл - след като почина на 2 юли 1566 г., но и неговите предсказания продължават да съществуват, като над 70% са докладвани от Годишния хороскоп като действително сбъднати.

Конфликтът в Украйна, причинен от инвазията на Русия, се прогнозира от Нострадамус като още по-голям и дори еволюиращ в пълномащабна Трета световна война. Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи: "Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли дела". Това обаче може да се отнася и до конфликта в Югоизточна Азия между Китай и Тайван, и възможността за напрежение, свързано с ядрена енергия.

Конфликтът може и да ескалира, тъй като САЩ обявиха, че ще увеличат подкрепата си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда долара за подкрепа на отбраната на страната срещу Китай. Все пак в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и мрачно, тъй като следващата година може да има огромен пробив в космоса. Астрологът пише, че светлина ще падне върху Марс, което предполага отваряне на възможност хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 г. Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би. А що се отнася до папа Франциск, според Нострадамус той ще се оттегли до 2023 г., като мястото му ще заеме доста заплашителен лидер. Предсказанието гласи: "В последното преследване на Светата римска църква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си сред много изпитания, след което градът със седем хълма ще бъде разрушен и страшният Съдия ще съди хората. Край."

В писанията си Нострадамус също говори за нов световен ред, който ще види съюза на две сили - потенциално мъж и жена - да се обединят. Уви, той прогнозира, че съюзът няма да продължи дълго.

Според двама руски предсказатели - Вера Леон и Василий Немчин, догодина напрежението в света ще продължи, но война няма да има. Тя ще се спре през лятото.

Уникални находки ще преобърнат представите ни за древността, прогнозира Вера Леон. Според нея САЩ ще продължават да доминират над голяма част от Европа, като ще бъде още по-настойчива по отношение на защитата на европейската и евроатлантическата солидарност. По отношение на Трета световна война Вера Лион смята, че такава няма да има. Според Казастанската Ванга ще бъдат направени редица усилия както от Русия, така и от ЕС и САЩ, за да се избегне въоръжен конфликт и да се фиксират определени договорки, които малко да намалят световното напрежение. И по този начин ще се отдалечи опасността от военно противопоставяне между Русия и НАТО. Според Лион активна роля за това ще играе Китай.

Бразилският ясновидец Жуселино Нобрега да Лус, който гостува у нас, също смята, че войната ще свърши през юли догодина, а атомни бомби няма да има. Според него чак след 2024 г. можем да очакваме смяна на политическата система и ново управление на България, дотогава ще продължаваме да живеем както досега - от избор в избор. "Ще дойдат нови политици, а процесът ще започне в края на 2023 г.", пророкува бразилецът.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мартенски музикални дни 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: