Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Представителите на две зодии днес получават чудесни новини
Автор: Екип Ruse24.bg 09:02 / 27.04.2020Коментари (0)991
©
Дневен хороскоп за 27.04, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате с лекота и може да проведете разговорите си с тях. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите. Дори и да се наложи да промените плановете си, не се ядосвайте, защото промяната е за ваше добро. Рутината в действията ви е гаранция за успех. Не пропускайте да обграждате с внимание партньора си, защото рискувате да го отдалечите от себе си. Вечерта, колкото и сте уморени и изнервени, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. Ще ви възвърнат силите и спокойния сън.

ТЕЛЕЦ

 

Финансови постъпления ще ви подтикнат към промени в личния и в професионалния живот. Позволете си да създадете нови приятелски и делови контакти. Замете се с текущите си задачи. Липсата на увереност е във ваша вреда. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите. Не пропускайте да изненадате партньора си с подарък, за да ви извини за закъснението и таи вечер, а подаръкът може да е любима марка червено вино. Вечерята ще е от вас, дори и закъснялата. Ако имате желание за секс, не го пропускайте. Ще запомните тази вечер с незабравими изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Дори и ако ви е трудно и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че днес успявате, само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ отстрани, която може да ви забави. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични. Предприемачите ще постигнат поставените за деня цели с успех над очаквания. Нямате желание за романтични срещи, но сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните чувствата си. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Сексуалното привличане ще ги тласне веднага към леглото.

РАК

Неочаквана агресия и претенциите на вашите близки са причината да сте депресирани и разочаровани. Избегнете нарочно предизвикани финансови проблеми, свързани с ваши роднини и приятели. Очакваните финансови постъпления ще се забавят. Деловите срещи няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили сутринта и не сте се подготвили за тях. Вечерта останете със семейството си или заведете любимите си хора на ресторант, ако времето и ситуацията в държавата го позволява. Новите ви романтични запознанства са неподходящи. Сексуалните контакти с новите ви партньори ще ви разочароват.

ЛЪВ

Успехът ще ви споходи следобед в този ден. Постарайте се да не настоявате пред вашите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не позволявайте да ви използват, само защото сте забогатели в очите на завистниците съседи. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. Вечерта, като компенсация за личните ви проблеми, ще ви изненадат с романтична среща. Семейните жени, влюбени в своята половинка, а и несемейните, които имат стабилна интимна връзка, ще изживеят поредните незабравими сексуални мигове.

ДЕВА

Стойте настрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е изпълнен с напрежение за околните, но не и за вас. Поставете началото на нова дейност и обмислете задгранично пътуване. Деловите срещи и пътуванията в този ден ще бъдат успешни, ако не ви пречат да завършите започнатите занимания. Вечерта ще сте уморени, но доволни от себе си, заради избегнатия провал. Заслужава си да споделите времето си с любимите хора. Ако имате до себе си интимна половинка, която изцяло споделя чувствата ви, сексът ще ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Доволни сте от себе си заради с новината, че сте одобрени за работа зад граница, която ви дава и допълнителна свобода за развитие. Започнете подготовката за заминаването си, което отлагате с няколко месеца, но мястото ви се пази. Не отказвайте предложената помощ, ако се налага да попълните финансови документи. Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни романтични мигове, които ви зареждат със самочувствие, че сте желани. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви помогне да забравите за проблемите си.

СКОРПИОН

Готови сте на рисковани действия, за да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша полза е преди това да прецените дали промяната си заслужава и дали няма да съжалявате. Не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ще имате посещение от делови задгранични партньори, което ще ви изненада приятно. Бъдете отговорни и към отношенията в семейството, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми, ако флиртувате или изневерявате. Сексът отново ще ви зареди със сили и ще ви разтовари от напрежението, затова не го пропускайте.

СТРЕЛЕЦ

Изненадващо ще получите утвърдителен отговор за назначение на нова работа. Успехът ви може да бъде помрачен от капризите на ваши приятели, които настояват да го полеете на всяка цена за ваша сметка. Проведете планираните делови разговори, като уговорите подписване на договорите в следващите дни. Обмислете ги още веднъж. Радвате се на споделени чувства, но самите вие трудно се решавате на крачката към сериозно обвързване, ако сте несемейни. Сексът с новите ви интимни партньори е непознато изживяване за вас, но ви прави щастливи.

КОЗИРОГ

Нежелателни срещи ви изнервят от сутринта. Заредете се с търпение, изслушайте посетителите, добрали се нахално до вас, но им откажете помощта си. След това се заемете със задълженията си. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви. Не е изключено преди обед да пожънете професионални и финансови успехи. Семейните ви отношения са хармонични. Несемейните жени са спокойни, заради споделените си чувства. Вечерта ви очакват романтични срещи и приятни сексуални удоволствия. Имате необходимост точно от такова разтоварване.

ВОДОЛЕЙ

Не уговаряйте с приятели кредити чрез банкови институции, защото имате достатъчно средства, за да поставите успешно начало на ваш бизнес. Сторете го без да се съобразявате с мнението на вашите близки. При уговорена бизнес-среща в първата половина на деня успехът ще бъде с вас, ако не сте прекалено инатливи, несговорчиви и неотстъпчиви. Следобед си останете у дома или си организирайте среща с приятели. Вечерта сте уморени, ядосани и естествено без настроение. Ще разочаровате интимния си партньор с нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РИБИ

В този ден по-добре се откажете от грандиозните си планове и се заемете с обичайните си задължения. Заради незавършени задачи търпите критиката на вашите началници, които няма да приемат извиненията ви. Общуването е затруднено. Стабилизирайте отношенията с вашите колегии, ако са накърнени заради странична намеса. Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори. Имате потребност да сте насаме със себе си, дори и в компанията на любимите си хора. Откажете се от сексуалните удоволствия, ако нямате желание за тях.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: