Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предстои нещо необикновено в "Черешката на тортата"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:45 / 12.06.2021Коментари (0)713
© Нова тв
Двойна доза забавление предстои в "Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Част от звездния отбор на предаването стават волейболистите Георги и Валентин Братоеви, баскетболните грации Емануела и Доротея Толеви, фаталните красавици от "Игри на волята“ – Елена и Стефания Иванови, гимнастичките Владислава и Галина Танчеви и баскетболистите Деян и Калоян Иванови. Амбициозната задача с повишена трудност от Шеф Иван Манчев включва приготвянето на петстепенно меню за десет човека от петте двойки близнаци.

Волейболните асове Валентин и Георги Братоеви ще се постараят да впечатлят всички в понеделник, въпреки малкия си опит в кухнята. Предстои неравна битка с едно от предястията, което ще предизвика волята и хъса на двамата братя. Триумфът на кулинарния им дебют ще бъде поставен под въпрос, но ентусиазмът и желанието им да се представят добре ще компенсират всички пропуски.

На терена във вторник излизат Доротея и Емануела готови да грабнат победата. Сестри Толеви ще приготвят амбициозни и фини ястия, вдъхновени от общата им любов към италианската кухня. Двете бивши баскетболистки ще демонстрират спортен дух и много старание, за да предложат на гостите си истински хармонично меню, което ще погали сетивата.

В сряда участничките в първи сезон на "Игри на волята“ – Елена и Стефания ще потопят останалите в своя фантастичен свят. Колоритните сестри с разностранни таланти и подчертан нюх към изкуството ще създадат изискано меню, което няма да остави никого безразличен. Освен него, те са подготвили и лична изненада за своите звездни гости.

Кулинарната олимпиада продължава в четвъртък с гимнастичките Владислава и Галина Танчеви. Златните момичета няма да изневерят на стила си и ще приготвят елегантна и балансирана вечеря със строго разпределение на задачите и повече от интересен десерт. Предизвикателството, което двете сестри са измислили за групата, ще разпали страстите и ще се погрижи за доброто настроение.

Варненските викинги Деян и Калоян Иванови със светско отношение към храната ще поставят края на кулинарния маратон в петък. Братята ще покажат неподозирани способности в кухнята, приготвяйки богато и питателно меню за шампиони. С добро настроение и много неподправен хумор, бившите баскетболисти ще се борят за първото място в надпреварата.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: