Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Приходи за Рибите, Козирозите да разчитат на интуицията си
Автор: Екип Ruse24.bg 09:13 / 13.10.2020Коментари (0)777
©
Дневен хороскоп за вторник, 13 октомври, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой. Предстоят ви запознанства в този ден, причина за резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Вашите близки искат да са заедно с вас вечерта. Не ги пренебрегвайте заради заетостта си. Приберете се навреме и пригответе вечеря. Ако не го сторите поведението ви може да ядоса любимия ви и да се скарате.

ТЕЛЕЦ

Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори скучен. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. Не се поддавайте на увещанията на вашите близките си да започнете ремонт в дома си, като от вас се искат пари, за да не теглите  от семейната сметка. Децата ви изнервят с исканията си.

БЛИЗНАЦИ

Изчакайте търпеливо настъпващите промените, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари, за много пари, които може да са ваша фантазия, ако искате да си спестите загубите. Деловите контактите ви носят разочарование. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра, а този факт може да се окаже непреодолима бариера в отношенията ви. Ако е така, бракът ви е пред разпад. 

РАК

Бъдете разумни и не рискувайте. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден. 

ЛЪВ

Намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача. Личните ви отношения изискват да сте чаровни и по-отговорни към интимния си партньор, когото пренебрегвате заради другите си задължения. Не създавайте повод за отдалечаването му.

ДЕВА

Пригответе се да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си във вашите колеги. Разговорите в семейството ви ще бъдат крайни и ще приключат отношенията ви завинаги по ваше искане, или пък ще ги възстановят, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. 

ВЕЗНИ

В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежът ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Разправия, предизвикана неволно от вас заради изказано мнение, което не се е харесало на вашите близки, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с брачния си или интимен партньор.

СКОРПИОН

Предстои ви труден ден, но ако работите с вашите колеги успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си. Очертават се проблеми в личните ви отношения, мили жени, ако пренесете професионалните разправии и недоволството от колегите си върху вашите близки. Не го правете, защото ще страдате. 

СТРЕЛЕЦ

Не очаквайте професионални успехи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, нагостете ги с приготвени от вас вкусотии и ги изпратете по-рано. 

КОЗИРОГ

Днес е във ваша полза е да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта, следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, която вие, жените, знаете как да предприемете и да е безболезнена. 

РИБИ

Възможна е новина за приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за ненужни според вас покупки.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: