Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Проблеми на любовния фронт за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 08:41 / 18.01.2021Коментари (0)611
©
Дневен хороскоп за 18.01, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена



ОВЕН


Независимо от пасивността, обхванала вашите колеги, се справяте със задълженията си и без тяхна помощ. Гарантирате си по-високи приходи, след като работите сами, а те и да съжаляват няма как да си поделите получената сума.  Можете да постигнете желаните договорености и да подготвите за подпис през следващата седмица финансови споразумения. При разговори с ваши близките  и най-вече с родини, които не са ви любимци не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено ако сте гневни на някого сами да се откажете от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте се заинатили и имате намерение да се втурнете към нови проекти и инвестиции, рискувате да предизвикате провала си, защото не ви очаква успех в това отношение. Бъдете отговорни към вече започнатите задачи. Начинанията днес няма да ви донесат успех и заради липсата на подкрепа, без която няма как да се справите. Късметът отново ще ви изневери, ако сте прекалено доверчиви. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък. 

БЛИЗНАЦИ

Отново ви предстои успешен ден, който не само ви зарежда с отлично самочувствие, а ви дава шанс да вземете участие в нов проект, въпреки че до този момент ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, за да не си създадете проблеми на работното място въпреки благоприятните условия за справяне със задълженията. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка и сексуални удоволствия. 

РАК

Денят изисква да си наложите спокойствие и да обмисляте действията си, за да успявате. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на допълнителна, но натоварваща ви работа, ако сте преуморени, за да избегнете грешките и трудностите. Изведнъж сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка, но видимо, че грешите или някой нарочно ви ги внушава. Споделете тревогите си и се освободете от тях с помощта на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Печелившата позиция е ваша, ако не допуснете намеса на колеги в работата ви, защото не само че ви пречат, а и с липсата на знания и със съветите си може да ви навредят умишлено и неволно, но вредата ще е за вас. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не забравяте, че е във ваша полза да сте тактични и умерени. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, от които изобщо не намирате време да се освободите. Вечерта отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични приходи и отлични приходи и финансова стабилизация. Ако се сблъскате с трудности в личен план, не се притеснявайте. Обмислете професионалните си планове за следващите месеци. Очаквайте още до обед финансови постъпления, но не бързайте, щастливи от този факт да обмисляте инвестиция. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения. Обмислете най-лесния начин, чрез който можете да си възвърнете хармонията в отношенията с интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Откажете се от желанието си за запознанства, защото няма да ви донесат очакваните стабилни отношения. Късметът не е на ваша страна при делови срещи и разговори. Успехът е с вас, ако разчитате на себе си и знанията си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си критиката, за да избегнете проблемите на работното място. Въпреки напрежението през деня и умората, които ви е налегнала до степен да не ви се вечеря, след работа се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви. 

СКОРПИОН

В личните отношения късметът ви изневерява. Страдате, но ако се отдадете на работа, бързо ще забравите за личните проблеми и ще пожънете небивал успех. Не се поддавайте на предложения за участие в рисковани начинания или за странични предложения за инвестиции. Денят позволява обсъждане на предстоящо сключване на финансови договори. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо. 

СТРЕЛЕЦ

Работата ви спори, ако се откажете от начинанията и приключите с възникналите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте миналата седмица, а днес сте планирали интересни срещи и отново се опитвате да избягате от тази отговорност. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите колеги или делови партньори, защото думите, които изричате днес са ваш враг. Не се опитвайте да обърнете личния си живот в нова посока, като се впуснете в нова интимна връзка. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, само защото сте ядосани на рачната си половинка. 

КОЗИРОГ

Не се обиждайте на вашите колеги, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте показали, защото са искрени и не го правят с непочтена цел, както обичайно приемате похвалите им. Има много хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте делови срещи, защото може да ви разочароват заради невъзможност да постигнете очакваните договорености. Вечерта, когато се приберете и се освежите, се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сте се лишили от сексуални удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Въпреки нежеланието ви да приемете допълнителна работа, не я отказвайте. Тя ще ви донесе както неочаквано добри приходи, които ще ви помогнат да инвестирате във ваш проект, така и жадуваното признание. Трудностите преодолявате с лекота, ако избегнете проблемите с ръководството и сте коректни при изпълнение на вашите служебни задължения. Вашата половинка малко ви завижда, защото сте често в приятна компания, от която сте я лишили. Не пропускайте да компенсирате отсъствието си с романтична вечеря, а за десерт - със сексуални наслади. 

РИБИ

Не пропилявайте възможностите си и не се занимавайте с проекти, които не ви интересуват, за да не съжалявате след това, че ви губят времено, но вие самите сте си виновни. Вашите професионалните успехи и неочаквани запознанства, които ви носят полза  днес, но и през следващите месеци, са факторите, които ви оказват влияние. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: