Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Промени предстоят за някои зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 08:40 / 09.08.2023Коментари (0)628
©
Дневен хороскоп за 09.08.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Неочаквано за вас и в дни на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни  промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати. Опитът на по-знаещите ви е от полза. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени. 

ТЕЛЕЦ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

РАК

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постигнали поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна, само защото сте се ядосвали извън дома си. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

ДЕВА

Начинанията ви са обречени на неуспех. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно.    Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават, да ги откажете от материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

ВЕЗНИ

Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението че ви пречи, но то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Ваши роднини се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. 

СКОРПИОН

Отново ви предстои успешен ден в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори, които сякаш ви притесниха без причина. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини  живота ви. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си. 

КОЗИРОГ

Заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда и заради вашата леност. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.    Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте и поставете новото начало без прибързаност в този ден. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи, ако имате познанства. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика.

РИБИ

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Катастрофи в България
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: