Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Противоречив ден за представителите на няколко зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 09:35 / 30.03.2020Коментари (0)570
©
Дневен хороскоп за понеделник, 30.03, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не разчитайте на късмета си. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ТЕЛЕЦ

 

Отхвърлете най-важните си задачи. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

БЛИЗНАЦИ

 

Покажете на какво сте способни на работното място. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни. Обмислете промените, които са задължителни и свързани с вашия личен живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

РАК

Добре е да разчитате на себе си. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ЛЪВ

Не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество. В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ДЕВА

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото са породени непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите. Успехът е с вас. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми. В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори.

ВЕЗНИ

На работното място се справяте бързо със задачите си. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби. Самотните жени ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разочарование. По-добре бъде разумни и не се отдавайте на интимност. Не бързайте със сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

СКОРПИОН

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре. Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта можете да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв.

СТРЕЛЕЦ

На работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими за да покриете разходите си за месеца. Не си създавайте проблеми заради ината си. Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

КОЗИРОГ

Избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачния партньор може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и не допуснете разправия.

ВОДОЛЕЙ

Работата ви спори, ако се предпазвате от грешки. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не можете да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата. Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните жени ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните жени да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

РИБИ

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения. Бъдете търпеливи. Жените да очакват лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на партньора си, за които може да има причина. Може да срещнете подходящия партньор, ако все още не сте семейни и се чувстват самотни.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: