Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раци, днес ще сте изнервени, Деви, не рискувайте
Автор: Екип Ruse24.bg 09:18 / 27.05.2021Коментари (0)461
©
Дневен хороскоп за 27.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предпазвайте се от прибързани действия. Избегнете конфликти с ръководството. Ако работите в производствено предприятие, се предпазвайте от травми. Работете активно и ще имате възможност да постигнете материални успехи. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се поддавате на емоцията си. Не надавайте ухо на клеветите, дори и ако са свързани с вас и близките ви. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ТЕЛЕЦ

Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнението си на вашето работно място. Успявате във всички начинания, което не е повод за ядове, но завистта на вашите колеги в дразни и с право. Ще се сблъскате с трудности заради нерешени проблеми у дома. Не ги мислете на работното си място. Възможни са проблеми в семейството или с интимната половинка. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Днес е по-добре да не пътувате. Бъдете внимателни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки и пропуски, заради неправилна преценка на вашите действия. Имате шанс за материални успехи. Дори и малката печалба в този ден е във ваша полза, ако не проявявате алчността си. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

РАК

Трудностите ще ви изнервят още сутринта, ако не се отдалечите от разправиите на ваши колеги. Ще се наложи да промените намеренията си на работното място. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, ако ги провеждате сами. Известие ще промени коренно живота ви. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Опитайте се да постигнете добри отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

ЛЪВ

Не се поддавайте на исканията си за промени, които не сте предвидили или са плод на ваше внезапно хрумване. По-добре ги отклонете и обмислете в детайли предложенията за делово сътрудничество.  Без особени усилия ще се справите със служебните си задачи. Успехите са с вас, ако сте внимателни. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимната ви половинка и липсата на желание за секс.

ДЕВА

Рискувате да си създадете конфликти с ръководството, да се стигне до проява на агресия, ако се намесите в спор, който не ви засяга. Не пътувайте. Възможни са големи неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, за да не се наложи да плащате скъпо след това. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ВЕЗНИ

Предстои ви ден на стабилизация. Не се поддавайте на емоцията, ако искате да предприемате промени, които може да се окажат във ваша вреда. Печелите, ако не упреквате и не критикувате вашите колеги. Отложете пътуване, без значение дали е планирано или се налага инцидентно да го осъществите. Ще се ядосате, заради невъзможността да осъществите изцяло плановете си. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

СКОРПИОН

Тактът и търпението са ви от полза. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Решили сте да подредите живота си според вашите разбирания. Завършете започнатата работа. Не отлагайте важните разговори. Трудностите са преодолими, но днес са породени и от вашите действия. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте изцяло на вашата съобразителност за бързото разрешаване на проблемите, възникнали днес на работното място. Очаквайте финансови успехи. Избягвайте промените и смяната на хора, с които работите. Стремите се към нови запознанства, но ако са в деловата сфера, може да ви провалят. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

КОЗИРОГ

Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с вашите колеги, ако се е наложило да я започнете днес сутринта, за да не получи разминаване във вашите и техни виждания за организацията на деня. Не са изключени сериозни проблеми с хората от обкръжението ви, които завиждат на професионалните ви успехи. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат, а като се сдобрите да искат скъпи покупки. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да пропилеете денят си в разрешаване на роднински проблеми и работата ви да изостане. Разрешете спокойно и без агресия спорните делови въпроси, като не се отказвате от вашите принципи. Събитията през деня ще окажат сериозно влияние на живота ви. Думата ви ще тежи, ако я кажете със спокоен тон. Жените  ще се радват на ново неочаквано запознанство. Мъжете да не се впускат в изневяра, привлечени от чара на своя колежка, защото сексът, дори и ако им е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

РИБИ

Подвластни сте  на емоцията, която ви вреди. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите си задачи. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Работете уверено и спокойно. Не критикувайте. Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: