Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раци, контролирайте емоциите си, Риби, пътувайте!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:39 / 23.04.2021Коментари (0)406
©
Дневен хороскоп за 23.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Бъдете внимателни, защото може да сте обградени с неприятели. Ако имате до себе си колеги, които ви подкрепят, вървете уверено към мечтите си. Осъществете делови срещи и по възможност - делово пътуване. Всички промени, свързани с професионалните ви идеи и материалната ви стабилизация ще ви донесат успех, но не ги предприемайте прибързано. Романтичната среща с любимия, ще ви помогне да се разтоварите от напрежението. Не пропускайте приятните сексуални изживявания, които са допълнителен енергиен източник. 

ТЕЛЕЦ

Отново сте подвластни на промени, желани и нежелани. До обед работете сами, а след това се заемете със задълженията си заедно с вашите колеги. Не взимайте никакви крайни делови решения. При положителен и зареждащ ви с увереност повей на новото, действайте бързо и не пропускайте шансът си за успех. Не се захващайте с рисковани сделки. Вашата импулсивност в действията може да се отрази неблагоприятно на отношенията с близките ви. Не пропускайте да се отдадете на сексуални мигове, въпреки че вечерта ще бъдете уморени и отпаднали от напрежението през деня. 

БЛИЗНАЦИ 

Предстои ви труден, но и успешен ден. Бъдете внимателни със запознанствата, които могат да ви донесат професионални проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Въпреки че сте по-мудни работата ви спори. Не се страхувайте и покажете че сте готови да действате уверено само в посока към поставената цел. Вечерта ви очаква романтична среща. Не създавайте повод за нови конфликти с интимния ви партньор. Постарайте се да разберете, че той се бори за вас, но дълбоко в душата си и със себе си и няма желание за сексуални удоволствия.

РАК

Приключите със стари споразумения не позволявайте на неовладяната емоция да ви попречи да сте реалисти. На работното място жънете предимно успехи свързани с материална стабилизация. Ако давате пари назаем ще събудите нечия неприязън. Не е във ваша полза да откажете допълнителна работа. Няма да се преуморите, а и приходите ще са отлични. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ЛЪВ

В този ден сте с променливо настроение, което е типично за вас, стига да не ви вреди. Вашето лекомислие може да стане причина за недоразумения и пропуснати шансове за финансови успехи. Не създавайте нови делови контакти. Бъдете внимателни при запознанства, защото ще са разочароващи в бъдеще. Възможни са проблеми в личните отношения, дори раздяла за известно време с любимия човек, ако не сте достатъчно предпазливи. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия.

ДЕВА

От сутринта над вас властва емоцията, която е свързана за пореден път с действията ви от предишния ден. Ако сте били разумни и не сте пилели пари на вятъра, сега ще ви предложат изгодна инвестиция. Радвате се на материални успехи. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. В този ден Съдбата ви закриля, но би било добре и вие самите да сте предпазливи. Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени.

ВЕЗНИ

Емоцията надмогва разума ви. Неблагоприятното развитие на плановете ви на работното място се отразява на настроението ви. Вместо да сте напрегнати и конфликтни, може да преобърнете ставащото във ваша полза. Избягвайте срещите с хора, които ви използват и днес отново ще ви молят за заем. Вечерта се усамотете в дома си. Откажете се от романтичните срещи, защото сте изнервени. Сексът трябва да остане на втори план, ако можете да обясните на интимния си партньор защо сте напрегнати и какво е психическото ви състояние. 

СКОРПИОН

Причината да сте без настроение е отказът ви да започнете ремонт у дома. Не сте склонни да харчите. Най-напред отхвърлете професионалните си задължения и след това изяснете причината за отказа си. Навлизате в етап от живота си, който изисква от вас максимално внимание, за да ви подари усещане за радост и да ви даде допълнителна енергия и сили. Вечерта имате възможност да изясните недоразуменията в личния си живот. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими романтични мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо. 

СТРЕЛЕЦ

Не бъдете прибързани, за да не си създадете проблеми на работното място. Деловите разговори провеждайте с търпение и такт. Срещите ви са успешни. Съдбата ви дава възможност да изявите заложбите си. Днес може и да пожънете успех, даряващ ви признанието на колегите, но дали ще го сторите зависи от вас и от никой друг. Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни изживявания. Несемейните ще срещнат мечтания партньор.  Семейните жени, въпреки че са впечатлени от новите си познати да не изневеряват. Сексът ще ви зареди с нови сили. 

КОЗИРОГ

Посветете се на трудностите в личния живот. За един ден успяха да ви създадат проблеми, породени от грешки на ваши близки, с които трябва да се справите за пореден път. На работното място сте напрегнати. Нямате причина да сте агресивни с вашите колеги, въпреки невъзможността да се откъснете от мислите за близките си, но се въоръжете с оптимизъм, защото ще се справите с всичко. Вечерта рискувате да пренесете проблемите у дома, предизвиквайки разправии със семейството. Естествения изход от разправията е премълчаването и отказът от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

От сутринта сте напрегнати и ще се наложи да постигнете компромис между желанията и задълженията си. Не разговаряйте на висок глас с вашите колеги, защото и така няма да ви чуят. Не спорете заядливо. Отложете деловите разговори, защото ще са неуспешни. На работното място не рискувайте и не отказвайте предложения за помощ, за да не съсипете постигнатото. Вечерта след работа се отдайте на разговори със семейството си или ако не се го създали с любимия. Сексът ще ви донесе очакваното и желано удоволствие. 

РИБИ

Пътувайте, ако имате възможност и ще се почувствате добре, но само при положение, че не сте изнервени и напрегнати и сте в приятна неангажираща ви компания. Бъдете внимателни при срещи, разговори и натрапени ви нови делови запознанства. Пазете се от ваши колеги, които искат да се възползват от вас. Вашата доверчивост е причината да се опитат да ви навредят. Внимавайте със запознанствата. Несемейните жени ще срещнат подходящия партньор. Не допускайте прибързани сексуални контакти.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: