Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Раци, разчитайте на себе си, Скорпиони, не се разсейвайте!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:37 / 12.05.2021Коментари (0)677
©
Дневен хороскоп за 12.05.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви напрегнат ден, най-вече заради отношенията с близките ви, но за съжаление и на работното място с вашите колеги. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят. Не взимайте важни решения. Собствените ви действия днес може да се обърнат срещу вас. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Наивни сте и затова сте склонни да се впускате във всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо, но не осъзнавате, че е във ваша вреда и с тенденция да ви използват. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Застрашени сте от опасността да пропилеете целият ден в умуване как да постъпите. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

БЛИЗНАЦИ 

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място, а също и отношенията с вашите колеги. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи, които са ви възложили за изпълнение. Не спорете с колегите си. Пътуванията са успешни. Имате прекрасната възможност да започнете новите си проекти. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми. 

РАК

Възможни са проблеми в дома ви, които ще разрешите бързо. Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата на работното си място. Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Заредете се с нови сили и поднесете на колегите си перспективни идеи. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

ЛЪВ

В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради вашите опити да властвате над близките си и да ги обсебвате. Ще ви ядосат, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие. На работното място се заемете с рутинните си задължения и не разчитайте на промени. Възможни са приходи. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии.  Вашето некоректно отношение към любимите ви хора и сексът с ваша стара любов, ще раздрани близките ви и ще се развихри скандал. 

ДЕВА

Предстои ви труден ден, но въпреки това успехът е около вас. Резки промени в настроението и самочувствието ви налагат промяна във вашите планове за деня, за да се справите със задълженията си. Сами ще си създадете пречки, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ВЕЗНИ

Осъзнайте, че е във ваша полза да работите отговорно. Днес сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Избягвайте срещи с потенциални делови партньори. Отложете и разговорите с непознати хора, ако не сте убедени в правотата си или ако не сте в състояние да им откажете финансова помощ. Жените да се подготвят, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

СКОРПИОН

Не се захващайте с нови задачи сутринта в този ден. Постарайте се да изчакате търпеливо и ги обмислете отново в най-малките подробности следобед. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Разсеяността ви вреди. Причината за нервното напрежение е в нежеланието ви да видите собствените си грешки. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете трезви и разсъдливи, но също и уверени и сговорчиви, ако се налага да спечелите на ваша страна нови делови партньори. Оценете реално възможностите си. Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. С коректност и великодушие ще постигнете успех. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Предпазвайте се от проблеми с брачната половинка. Не реагирайте агресивно на упреците й, че сте отсъствали от дома си през целия ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Появата на сериозни препятствия ще ви обърка плановете, особено ако сте се захванали с рисковани начинания. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Активността на работното място ще ви донесат добри резултати и финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни обрати, за които скоро ще съжалявате. Не допускайте разправия с брачната си половинка, само защото сте разговаряли по телефона и тя не е дочула с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на себе си и на здравия разум, за да избегнете трудностите. Не избързвайте. Поставете ново начало следобед. Бъдете особено предпазливи на работното място. Сключете уговорените преди време договори и помислете за бъдещите си планове. Оценете доколко надеждни са вашите нови партньори, ако искате да жънете успехи.  До обед не е благоприятно общуване с роднини и с брачната ви половинка. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания.  Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

РИБИ

Днес се изолирайте и да се отдайте на задълженията си на работното място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства. Изцяло сте във властта на емоцията. Готови сте да изкарвате яда си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но по този начин ще си спечелите неприятели. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: