Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разкриха пикантни подробности за Дениз Хайрула, срамува се от родителите си
Автор: Екип Ruse24.bg 12:28 / 01.05.2022Коментари (0)605
©
Дениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в "Ергенът", е била изключена от училище, заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Това твърди нейна бивша преподавателка, която разкрива, че плеймейтката била особено проблемна ученичка и много трудно се вписвала в колектива. 

Тя разкрива, че Хайрула още от ученическите си години създала имидж на интригантка. Непрекъснато правила сплетни между съучениците си. Създавала напрежение в класа, закъснявала и вечно била неподготвена за часовете. Това се превърнало в причина Дениз да изхвърчи от столичното 23-то средно училище, където събирала ум и знания.

"Случвало се е да не посещава учебните занятия със седмици. Дружеше предимно със слаби и проблемни ученици", разказва учителката пред "Уикенд". Красавицата влизала в коалиция с тях, за да издевателства над съученички, но тази нейна практика бързо била преустановена и на Хайрула й се наложило да си потърси друго школо. "Дениз обичаше да насочва вниманието на своите съученици и преподаватели върху себе си, като се изкарваше жертва", припомня си преподавателката.

Близки до скандалната дама издават, че освен визията си, тя променила и отношението към близките си. "Спря да публикува снимки с тях в социалните мрежи и изтри такива, които евентуално биха я злепоставили", разказва нейна приятелка.

"Дениз е от бедно работническо семейство, което не обича да показва публично. Тя се срамува от майка си и баща си. Предпочита да демонстрира фалшив лукс в социалните мрежи, който силно контрастира на родния й дом. Иска да си създаде нов живот, вероятно по тази причина обича да говори често за връзката си с Христо Сираков и да драматизира за тази загуба", разказва девойката.

Не е тайна, че Дениз Хайрула е сред най-известните плеймейтки у нас. Тя обича да изтъква, че учи специалност "Психология" в Нов Български университет, но какво се случва с образованието й, което непрекъснато афишира, не става ясно. Брюнетката нашумя най-вече покрай връзката си с вече покойния мераклия Христо Сираков. Неотдавна двамата бяха сред едни от най-обсъжданите светски двойки и дори стигнаха до годеж. Не след дълго обаче последва раздяла, която не бе изненадваща предвид имиджа на покойния плейбой. Въпреки забежките и изневерите от страна на далеч по-възрастния от нея коцкар, Дениз не се поколеба да афишира връзката им и се възползва максимално от името на своя възрастен покровител, за да набира популярност. Опита да мине с този пиар трик и в "Ергенът". 

Закачките там пък станаха все по-сериозни и чести, а това събуди въпроса коя от девойките всъщоност ще спечели формата и сърцето на фитнес гуруто Виктор Стоянов. Както вече стана ясно в социалните мрежи, Дениз се познава с някои от участничките още отпреди шоуто. Според слухове пък, именно тя е тази, която ще стигне най-далеч в "Ергенът".

За това намекна и Виктория Капитанова в своя профил в Инстаграм. Все още не е ясно обаче дали Дениз печели хитовото риалити. Единственото, което изкусителката издава, е това, че на този етап не желае да се омъжва за никого, а коментарът, че ергенът Виктор не изглежда като мъж, който би могъл за покрие прищевките й подсказва, че едва ли би се задържала с човек като него. Тя неколкократно спомена, че външния вид не е най-важното в един мъж, което подсказва, че за Дениз по-съществено е материалното измерение на любовта. Загадка остава и това дали в момента брюнетката е обвързана, макар индиректно да издава онлайн в отговорите си, че никога не е сама.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бойни спортове
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: