Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ревю на онлайн слота 20 Super Hot от EGT
Автор: Екип Ruse24.bg 17:15 / 13.07.2022Коментари (0)361
©
Със своя видеослот 20 Super Hot, EGT пренася играчите в златната ера на машините за плодове. Той предлага на играчите модернизирана и осъвременена машина за плодове с вградени някои страхотни функции. Освен това има 20 печеливши линии, което увеличава стандартния брой печеливши комбинации, предлагани от машините за плодове.

Броят на наличните печеливши линии е обозначен с името 20 Super Hot. Темата на играта се вижда веднага, щом започнете да играете, и играчите имат възможност да завъртят различни символи на плодове. Тя има голяма визуална привлекателност и ефективно събужда приятните спомени на играчите. Слотът 20 Super Hot безспорно е игра, която си заслужава да изпробвате, ако харесвате традиционните слот машини.

Символи и стойности на 20 Super Hot

Всеки символ в 20 Super Hot е свързан с темата на играта - машина за плодове. Това гарантира, че играчите могат наистина да се ангажират с играта от визуална гледна точка, защото всички символи изглеждат фантастично. Както при повечето видеослотове, печалбите се получават, когато поне три от символите се появят последователно на печеливша линия.

В 20 Super Hot има уайлд символ и скатер символ. Символът 7, който служи като уайлд символ, е и начинът, по който се постига максималната печалба. Със стойност 500 пъти залога на играча, символът Scatter (в случая звездата), предлага най-високата единична печалба. По-долу са изброени символите с най-високи печалби, които ще срещнете:

- Звезда

- 7

- Грозде

- Диня

- Сливи

Освен това на барабаните има шанс да се появят и символи с по-ниски печалби. Ето някои от тях:

Лимони, портокали и череши

Символите с по-ниска печалба е по-вероятно да доведат до печалба, защото се появяват по-често от символите с по-висока печалба. Благодарение на способността си да действа като уайлд символ, символът 7 улеснява значително генерирането на печалби. Въпреки, че не задейства бонус рундове, символът Scatter може да донесе печалби дори когато не е на печеливша линия. Максималната печалба от 1000 пъти залога на играча се получава, ако играчите успеят да запълнят изцяло барабаните със символ 7.

Тъй като бонусният рунд започва на случаен принцип, символите, които попадат на барабаните, нямат никакво влияние върху него. За да се запознаете добре със символите на играта можете да играете безплатно super hot 20 и след това да пристъпите към игра с реални пари.

20-те най-горещи опции за залагане

За 20 Super Hot има фиксирани 20 печеливши линии. Ретро слотовете обикновено имаха една печеливша линия, така че това е един от аспектите, които модернизират класическата тема на машината за плодове. В играта се използва и система за залагане с една монета. Минималният и максималният общ залог се определят от размера на монетата, който може да варира от 20 до 400.

В 20 Super Hot използването на автоматична игра също е опция. Тя може да се използва във всички режими на игра, така че дори ако практикувате в кръга на безплатната игра, можете да използвате автоматичната игра, за да разберете най-добрия начин на действие.

Бонус функции в слот играта 20 Super Hot

Слот машината 20 Super Hot има две бонусни функции. Дали ще изберете да използвате първата, зависи изцяло от Вас. Можете да използвате функцията Gamble за всяка печалба, която е по-малка от 700. Ще можете да решите дали дадена карта в този кръг е червена или черна. Ако уцелите правилно, печалбата Ви ще се удвои. Ако обаче загубите, губите цялата печалба. Това означава, че ако играчите успеят да използват функцията за залагане, по-малките печалби могат да се превърнат в много по-големи печалби.

Слот машината 20 Super Hot има случаен бонус, но не разполага с функция за безплатни завъртания. Тя може да се стартира по всяко време и веднага ще отведе играчите в игра за избиране. На игралното поле са раздадени 12 карти с лицето надолу. Играчите трябва да избират картите си, докато не се открият три еднакви цвята. Печалбата варира в зависимост от цвета. Най-голямо е изплащането за пики, а най-малко - за спатии.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: