Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рибите се справят с всяка трудност, успешни преговори за Водолеите
Автор: Екип Ruse24.bg 08:42 / 27.10.2020Коментари (0)530
©
Дневен хороскоп за вторник, 27.10, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Днес сте в изгодна позиция, която е редно да използвате. Промените са във ваша полза, независимо, че Меркурий е все още ретрограден и че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете, но това не зависи от тях, а само от вас. Имате съдбовна подкрепят в желанието си да постигнете целите си не само за деня, а и до края на годината. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от вашия брачен партньор. 

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за взимане на решения. Проведете разговори с вашите колеги и подчинени във връзка с бъдещите ви планове. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия немарливост, подтикната от ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте информация за финансови постъпления. Заемете се със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. В личните ви отношения  има леко пропукване. Ако сте сгрешили, променете поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си, особено след като Меркурий е все още ретрограден. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. 

РАК

Денят е неблагоприятен за вас заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашия брачен партньор. 

ЛЪВ

Сложете в ред документацията на фирмата си, за да сте готови през следващия месец за неочаквани проверки, провокирани и от ретроградното движение на Меркурий. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за пътуване. 

ДЕВА

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с  вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с подготовката на новите си задачи, за да поставите началото при директното движение на Меркурий другата седмица. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното. Днес в личния живот е добре да се погрижите за хармонията.

ВЕЗНИ

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност, ако имате намерение да инвестирате, но не сте убедени, че постъпване правилно. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете когато Меркурий завърши ретроградното си движение. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение в тези дни. 

СКОРПИОН

Днес сте изпълнени с енергия, но не бива да сте прекалено дейни. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, само защото се чудите как да отмените срещите и разговорите, които сте насрочили за този ден. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност и не сте подготвени съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Не ви съветвам да спорите с брачния си партньор за битовизми, с които е редно да се справи сам.

СТРЕЛЕЦ

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако прецените че няма да си навредите, след като Меркурий е все още ретрограден. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми свързани с финансовите ви планове и намерения. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност към брачния или интимен партньор. 

КОЗИРОГ

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, но ако сте решили да водите дела изчакайте да приключи ретроградното движение на Меркурий. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани и доста изнервени.

ВОДОЛЕЙ

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте големи доходи и промени докато Меркурий е все още в ретроградното си движение. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят. 

РИБИ

Ще се появят неочаквани препятствия, породени от странични фактори, подтикнати и от все още ретроградния Меркурий, които не бива да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и съсредоточено.  Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от невинни флиртове...

Още по темата: общо новини по темата: 549
21.04.2024 »
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: